Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Los Arcos

Los Arcos

Gothersgade 93
1123 København K

Åbningstider

søn-tor 17.00-23.00fre-lør 17.00-24.00

Kontakt

33 32 18 17
 

Køkkentype

Mexikansk

 

 

 

En af kokkens store lidenskaber er at lave eksotisk mad med chili, hvidløg og alkohol. Først da bliver det rigtig mexicansk, mener han. Lokalet er udsmykket med små kulørte lyskæder og sombreroer på væggene. Der er altid til at få plads.
Mexicansk mad gør mænd potente. Det hævder den peruvianske kok, Samuel Mendoza, på Los Arcos i Gothersgade. Han er en meget kropsbevidst herre, der ikke er bleg for at stille op til bodytequila, hvis kunderne skulle få de lyster. Det sker en gang imellem.

En af Mendozas store lidenskaber er at lave eksotisk mad med chili, hvidløg og alkohol. Først da bliver det rigtig mexicansk, mener han, og det ene skal jo passe til det andet. Udsmykningen signalerer nemlig også klart Mexico. Vi befinder os øjensynligt på en terrasse med små kulørte lyskæder i hvælvingerne - los archos. Med ponchoer som duge, sombreroer på væggene, kaktusser i vindueskarmen er illusionen næsten hjemme. Lige med den undtagelse at du kan kigge over i Kongens Have.

Der er altid til at få plads på Los Archos, så hvis du ikke er ude på det helt store og fine, så er det lækkert og godt. Og hvis kokken har ret i sit udsagn om mexicansk mad, så er det jo et fint sted at starte en hyggelig aften.

Bente Flinker

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Spar 20% hos vinderen af Byens Bedste billige spisested 'Mon Amour' med AOK kupon

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester