Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/09/15

Loft

Loft

Arne Jacobsens Alle 12
2300 København S

Åbningstider

Man-ons: 11.00-21.00
Tors-lør: 11.00-21.30
Søn: 11.00-21.00

Kontakt

82 82 23 00
 

Måltider

Frokost

Middag

Køkkentype

Kosmopolitisk

 

 

 

  • Foto: Semko Balcerski Foto: Semko Balcerski
  • Foto: Semko Balcerski Foto: Semko Balcerski
  • Foto: PR Foto: PR
New Yorker inspireret restaurant på toppen af Field's

For nogen er Ørestad stadig bare et sted, hvor det blæser frygteligt meget. Men Timo Hoffman trives rigtigt godt med de mange muligheder bydelen står for, og han åbner nu sin fjerde restaurant i området.

Se billederne: Nørrebrogade kårede årets shawarma-mester

Iværksætter og restauratør, Timo Hoffman er en af dem, der fra starten har haft et godt øje til Ørestad. Siden 2010 har han været med til, at skabe attraktive gå-ud-steder gennem etableringen af tre markante restauranter og cafeer til glæde for tusindvis af beboere, turister og forretningsfolk i den unge bydel.

I forvejen står Timo Hoffman bag 'Café & Restaurant 8TALLET', som ligger i den sydligste spids af Ørestad, 'Restaurant RAMBLA' midtvejs ved Fields og i Ørestad nord ligger cafe og restauranten 'STUDIE STREET GRILL' med Tietgenkollegiet som nabo.

Billedserie: Kendt tv-kok vinder årets ret - med gammelmandssuppe

Fredag 2. oktober kan beboere og gæster i Ørestad så se frem til åbningen af restaurant LOFT inde i selve Fields. Der er tale om en New Yorker-inspireret gastro grill med råvarer af høj kvalitet og grillen som omdrejningspunkt.

“LOFT ligger på toppen af Fields og udover, at der er højt til loftet, så har vi forsøgt at skabe samme stemning, som når man besøger en trendy New Yorker restaurant. Indretningen er stilsikker men tilpas casual, så gæsterne kan føle sig godt tilpas. Tanken er, at folk der er på shoppingtur eller skal i biffen, kan nyde en god middag eller et glas vin i lækre omgivelser, uden at skulle betale en bondegård for det,” siger Timo Hoffman”.

Se billederne: Her er byens nye toast-master

Direktøren for Field's, Lotte Eiskjær Andersen, er glad for, at hun har kunnet få Timo og hans team til at åbne en restaurant i Field's, hun siger:

“I forbindelse med åbningen af vores nye Nordisk Film biograf, er vi også i gang med en større revitalisering af hele vores spiseområde i Field's. Åbningen af restaurant LOFT er et strategisk skridt på denne vej. Vi har kunnet følge Timos restauranter i Ørestad og er især imponeret over RAMBLA. Som shopping og oplevelsescenter ønsker vi at kunne tilbyde vores kunder et varieret og moderne udbud af gastronomiske oplevelser i høj kvalitet, og derfor vil Field's kunder også i fremtiden se flere fornyelser fra os hvad dette angår.”

Hvad: Restaurant Loft
Hvor: Field's, Arne Jacobsens Alle 12, øverst oppe
Hvornår: Åbner fredag d. 2. oktober

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.