Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 26/02/14

LETZ SUSHI på Ndr. Frihavnsgade

LETZ SUSHI på Ndr. Frihavnsgade

Nordre Frihavnsgade 15
2100 København Ø

Åbningstider

Søn-tors 16.00-21.00
Fre-lør 11.30-21.00

Kontakt

35 25 19 18
 

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Sushi

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
Sushi er genialt, når du vil spise sund take away. I Nordre Frihavnsgade ligger en take away, som serverer en fri fortolkning af den japanske spise, f.eks. makiruller med marineret kød.
Derfor er denne biks især god til dem, der ikke har spist sushi før og ikke er helt trygge ved rå fisk.Her laver de nemlig ikke kun nigiri-stykker med fersk fisk, men har et stor udvalg af inside-out-ruller, california-ruller og små og store makiruller. De kan f.eks. indeholde:

Chili-marineret oksekød

Teriyakimarineret kylling

Røget laks med cream cheese

Laks med hvidløg

Smagskombinationer er gode, men bestiller du de traditionelle nigiri-stykker, er udvalget begrænset til laks med eller uden ingefær, hvid fisk, tun og tigerreje. Til gengæld er priserne omkring en 5'er billigere per styk end de fleste andre steder.

Sushi er godt hele året, men især genialt når du vil spise i det grønne, men ikke gider at pakke madkurven selv. Om sommeren har LETZ SUSHI en picnic-pakke, du kan tage med i Fælledparken. Øludvalget er småt, men godt: Foruden de japanske øl Asahi og Kirin og Kirin Ichiba, kan du få en Corona.

Vil du spise på stedet, har den lille biks et par pladser ved baren i vinduet og et bord klemt ind i det lille lokale, som er lyst og minimalistisk indrettet.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.