Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/04/08

L'Education Nationale

L'Education Nationale

Larsbjørnsstræde 12
1454 København K

Åbningstider

Køkkenet er åbent man-lør 11.30-24.00, søn 16.30-22.00
Køkkenet lukker kl. 22.00 alle dage.

Kontakt

33 91 53 60
 

Diverse

AOK anbefaler

Atmosfære

Bistro/brasserie

Køkkentype

Fransk

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsmiddag

 

 

 

  • L'education Naltional 2006 gæster ved bord med ternet dug Foto: Else BjørnL'education Naltional 2006 gæster ved bord med ternet dug Foto: Else Bjørn
Stemningen er som på den lokale bistro i Paris, og maden så autentisk, at franskmænd bosiddende i Danmark er blandt stamgæsterne.

Stemningen på L'Education Nationale er som på det lokale stamsted i Paris, også selv om du ikke har været der før. Ikke nogen fancy møbler og andet moderne gods, men rødpolstrede træbænke og små borde.

Man sidder tæt her på byens mest klassiske, franske bistro, men det passer fint til beliggenheden i Pisserenden og det folkelige, franske køkken, hvor muslinger og kalvefrikassé med forårsgrøntsager bliver serveret rygende varme i slidte, orange Le Creuset-kasseroller og i portioner så rigelige. De franske tjenere er travle men søde, og du får et virkelig godt og solidt fransk måltid til er fair pris.

Den autentiske parisiske bistro-stemning går igen på kortet, hvor den solide kogekunst er så fransk, at franskmænd bosiddende i Danmark også kommer her. Specialiteterne hentes i Frankrig og til frokost kan du få klassikere som croque monsieur, omeletter og moules marinieres, suppe, quiche og salat.

Om aftenen kan du vælge en, to, tre eller fire retter eller nappe dagens entrecote med frites. Vinkortet er, ikke overraskende, udelukkende fransk og kommer godt rundt i det galliske med besøg i både Loire, Rhone, Bordeaux og Bourgogne.

I 2003 overtog Nanna Gårdbo Jensen restauranten og hendes franske kompagnon, som hedder Eric Vincent og er fra Bretagne, er køkkenchef.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.