Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/10/14

Le St. Jacques

Le St. Jacques

Sankt Jakobs Plads 1
2100 København Ø

Åbningstider

Frokost: 12.00 - 15.00 (lør: 12.00 - 16.00)
Aften: 18.00 - 22.00 (Søn: 17.00 - 22.00)

Kontakt

35 42 77 07
 

Diverse

AOK anbefaler

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Køkkentype

Fransk

Atmosfære

Romantisk

 

 

 

  • Foto: Jakob Boserup Foto: Jakob Boserup

På Sankt Jakobs Plads på Østerbro overfor Sankt Jakobs Kirke og med udsigt til Parken ligger et af byens små hyggelige, franske spisesteder. Det hedder Le Saint Jacques, og ejeren er den legendariske franske kok, Daniel Letz. Manden, der om nogen fik sat Kong Hans på det kulinariske verdenskort.

Køkkenet er præget af det franske landkøkken med retter som confit af andelår. Men på kortet er også mere raffinerede retter, og udover husets hjemmerøgede laks er Croquis Saint Jacques også en af køkkenets specialiteter.

Maden og vinen er fransk, og selvom priserne ikke er helt lave, kan stemningen godt være afslappet og vi-kom-lige-forbi-agtig.

Husets tre-retters menu varierer hver dag, ligesom dagens frokostret - der enten fås med fisk eller kød. I forbindelse med f.eks. landskampe og koncerter i Parken, vil der typisk være en fast 3 retters menu, og bordet kan bookes tidligere.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.