Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 06/10/14

L'Anfora

  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
Autentisk italiensk ristorante-oplevelse lige over for Kongens Have.

Det italienske køkken er et af de mest populære "udlandskøkkener" i Danmark. Det er let tilgængeligt og fuld af smag og forførende farver. Desværre er mange italienske restauranter også blevet synonym med et "pizzaria med bordservering".

Den udvikling vil de gøre op med hos L'Anfora lige ved Kongens Have. Her er traditionerne, håndværket og velsmagen i fokus. De fleste vælger at gå om bord i husets buffet, som bugner af både velkendte og mere nicheprægede italienske specialiteter. Den serveres hver torsdag til søndag aften. Prisen er i bund på 125 kr., mens kvaliteten faktisk er i den omend rigtig gode ende.

På buffeten kan du både få varme retter, salater, pizza, skaldyr, kød, vegetarretter, suppe og brød. Buffeten er - ligesom resten af menukortet - også nem at gå til for børn, der gerne vil med ud og spise, men stadig har brug for lidt kulinarisk tryghed til smagsløgene.

Er du mere til en siddende middag, hvor retterne serveres ved bordet, kan du på L'Anfora vælge mellem tre forskellige 3-retters menuer. En til 179 kr., en til 199 kr. og en luksusudgave til 249 kr. pr. snude. Er sulten mere simpelt anlagt, kan en af husets pizzavarianter anbefales. De bages på bestilling af husets italienske kok, og ankommer til bordet dampende hede og med en dejlig sprød bund.

Man kan mærke, at folkene bag L'Anfora har lagt sig i selen for at opgradere lokalerne til et mere eksklusivt look. Indretningen er dog stadig ganske simpel og hyggelig med en let millenium-vibe: Cremefarvede vægge, ditto lædermøbler og en knivspids tilforladelig fotokunst på væggene. Et oplagt sted til en ukompliceret date såvel som familiemiddagen med både klanens yngste og ældste.

Svinger du forbi til frokost, er der penge at spare på maden. Gør du det i en af årets varme måneder, kan du desuden sidde ved et af bordene på fortovet over for Kongens Have. Er I et helt selskab, kan I også få lov til at fejre den særlige begivenhed i et separat lokale med en skræddersyet menu og vin ad libitum.

 

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.