Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 30/07/08

La Vecchia Signora

  • Foto: Brian Karmark Foto: Brian Karmark
Den Gamle Dame fungerer både som uhøjtideligt trattoria med traditionelle retter som spaghetti med hjertemuslinger og kalvefilet med gorgonzola. Men er også indrettet med original bøgebrænde-fyret stenovn, hvad der giver take-away-pizzaerne den helt rigtige letrøgede aroma.

La Vecchia Signore er et godt bud, hvis I vil spise en gang god pasta eller en pizza efter arbejde. Den ligger centralt i byen i et gammelt, hyggeligt bindingsværkshus i Grønnegade mellem Gothersgade og Bernikowsgade. Både betjeningen og maden er autentisk italiensk, og hvis du nøjes med en pizza eller en gang pasta, slipper du forholdsvis billigt. Prøv f.eks. den gode pasta med hjertemuslinger og cherrytomater. Vil du flotte dig, så bestil restaurantens antipasti til forret.

Alle varer, der skal bruges i køkkenet hos La Vecchia Signora er direkte importeret fra Italien, så maden kan få den helt rigtige italienske smag. Stedet, der fungerer som et trattoria (uhøjtideligt spisehus) med traditionelle retter som lasagne, ravioli, spaghetti med hjertemuslinger, kalvefilet med gorgonzola og dagens fisk, er også et af byens bedste pizzeriaer.

Kommer man kun for pizzaen, er priserne absolut i toppen af pizzo-metret. Men til gengæld fås de med originale fyld-sammensætninger som f.eks. rucola og gedeost og så bruger stedet en original stenovn fyret med savsmuld og bøgebrænde, hvad der giver skorpen den rigtige letrøgede smag og duft.

Er vejret til det, vil den italienske stemning blive endnu mere gennemført, når gæsterne tager plads i den gårdhave, der ligger mellem de gamle huse i Grønnegade-kvarteret. Om vinteren er der åben pejs indendøre.

Det er muligt at købe pizza som take-away (til en noget lavere pris end hvis man spiser den på restauranten).

La Vecchia Signora betyder i øvrigt Den Gamle Dame og er kælenavnet for en af Italiens ældste og mest succesrige fodboldklubber igennem tiderne, Juventus. Begge ejerne, Achille Melis og Robert Hansen (der også står bag La Voce på Frederiksberg), er ivrige Juve-fans og på væggen hænger billeder af alle Juventus's spillere tilbage fra 1950'erne. Så hvis du med jævne mellemrum hæver glasset og udbryder Forza Juve!, er du i kridthuset hos de to ejere.

I 2003 overtog La Vecchia Signora Tivoli-restauranten Italia.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.