Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 06/07/15

La Rocca

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Den italienske restaurant i bunden af Vendersgade lokker trods sin højloftede indretning med en uhøjtidelig stemning og et autentisk menukort i den pæne middelklasse. Læg dertil fornuftige priser og et legerum til børnene, og der er dømt italiensk for hele familien.

La Rocca er italiensk til fingerspidserne. Lokalerne er malet i skønne café latte-toner, og det autentiske menukort i den pæne middelklasse lokker blandt andre italienske retter med tiramisu og Panna Cotta al frutto. I restauranten i bunden af Vendersgade er der plads til store italienske armbevægelser, og der er masser tjenere (med tydeligt italiensk lydspor!), der åbner og lukker døre for gæsterne og river parmesan på din pasta. La Rocca repræsenterer det solide italienske køkken med det uhøjtidelige tilsnit.

Man frygter for priserne på grund af de luksuriøse omgivelser. Men der bydes skam både på antipasti, pizza, pasta, fisk og stegeretter til fornuftige priser. Udover det faste kort cirkulerer et A4-ark med mere dagsaktuelle tilbud som f.eks. hjemmelavet linguini med krabbekød og en halv flækket hummer, hjemmelavet ravioli med spinat og ricotta-ost, oksemørbrad i cognacsauce og kalveschnitzel i gorgonzolasauce.

Portionerne er rigelige. Pas f.eks. på med tomatsuppen; selvom den står forrest i kortet, har den ikke forret-størrelse. Derfor er der ikke meget plads til sidste ret, som kunne være forskellige oste skyllet ned med rødvin. En ægte italienskbrygget café latte serveret med en mandelskorpe vil være, hvad de fleste kan rumme på dette tidspunkt.

Der er kælet for La Roccas lokaler, der mest af alt minder om en elegant herskabslejlighed. Børn, der er velkomne på La Rocca, har deres eget værelse. Blandt miniaturemøblerne i børneværelset er der et fjernsyn, hvor de små kan se video, mens far og mor går ombord i surprise-menuens fire retter.

Publikum tæller bl.a. adskillige forretningsrejsende fra det tilstødende Ibsens Hotel, der står for henvisning af en pæn del af kunderne.

 

Brugeromtale
Oprettet af: Natalie Roope 3. aug 2011
Senest redigeret af Natalie Roope 3. aug 2011
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.