Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 18/10/11

La Pétanque

La Pétanque

Rømersgade 9
1362 København K

Åbningstider

Alle dage kl. 11.30-22

Kontakt

64 65 82 23
 

Køkkentype

Fransk

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

 

 

 

  • La Paysanne-crêpe til 80 kroner på La Pétanque i oktober 2011. Foto: Else BjørnLa Paysanne-crêpe til 80 kroner på La Pétanque i oktober 2011. Foto: Else Bjørn
Tæt på Torvehallerne i Rømersgade er åbent en frankofil kælder-restaurant med pandekager og loppefund som speciale.

Tæt på Torvehallerne i en kælder i Rømersgade, ligger en frankofil restaurant, der udover gængse bistro-retter har masser af crêpes, som pandekager hedder på fransk, på menuen. Både de søde med sukker og hvedemel, og de salte madpandekager af boghvedemel med fyld. Priserne er cirka de samme som hos La Galette, som i over 10 år har serveret boghvedepandekager som i Bretagne i Larsbjørnsstræde, men La Pétanques madpandekager er blødere og fyldet minder lidt om en sammenkogt ret eller topping på en pizza.

Indretningen er ærkefransk og nostalgisk med shabby-chic’e genbrugsmøbler, loppefund og gamle reklamer. Og selvfølgelig det pétanque-spil, som har lagt navn til restauranten.

Restauranten består af tre mindre lokaler, så du kan altid finde en krog at sidde i, og den dag AOK var forbi, var gæsterne en blanding af noget, som lignede eksil-franskmænd, kærestepar og børnefamilier.

La Pétanque åbnede i 2011, hvor den russiske restaurant Izbushka engang lå.

Læs mere
Torvehallerne - byens nye spisekammer

Også i Rømersgade
Haché Gourmet Burger
Cafe & Ølhalle 1892

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.