Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/08/17

La Neta

  • Snart er der mexicansk gademad på Nørrebro. Foto: Iris/Modelfoto

    Snart er der mexicansk gademad på Nørrebro.

Mikkellers mexicanske restaurant på Nørrebro serverer autentisk, mexicansk gademad.

Der er gang i Mikkeller. Verdensomspændende bryggerivirksomhed, løbeklubber og restauranter skyder frem i disse tider - og København bliver heldigvis også begavet.

Mikkeller nåede lige at slå dørene op for den syndige morgenmadsrestaurant Hyggestund på Viktoriagade 6, Vesterbro, hvor de serverer hjemmelavede biscuits, donuts og andre amerikanske delikatesser som Mikkel Borg Bjergsø har savnet i København.

Læs også: Mikkeller åbner syndig morgenmads-restaurant

Og det er ikke det eneste, han har savnet:

»Jeg savnede et sted med autentisk, mexicansk gademad,« forklarer han. Så han prikkede mexicanske Ricardo Medrano Treviño på skulderen. Ricardo har i forvejen to mexicanske gaderestauranter i Stockholm - kaldet La Neta - og det koncept er altså også åbnet på Nørrebrogade.

»La Neta betyder sandheden på mexicansk slang, og det er præcis, hvad vi tilbyder vores gæster. Mad, som du kan finde på mange af de fantastiske taqueriás, der findes i Mexico. For at kunne gøre det har vi blandt andet medbragt vores egen tortillamaskine fra Mexico, importeret nogle af nøgleingredienserne og nøje udvalgt friske, lokale produkter, så resultatet af maden er både autentisk og velsmagende,« fortæller Ricardo.

Læs også: Nu åbner Jaggers burgerbiks på Frederiksberg

La Neta har også ti ølhaner, så man kan skylle sin mexikanske gademad ned med Mikkeller øl.

Hvad: La Neta
Hvor: Nørrebrogade 29, Nørrebro

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.