Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/03/08

Lá Lúa

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Hovedretterne koster omkring en 100-krone på den vietnamesiske restaurant i Nordvest.
Lá Lúa hedder den vietnamesiske restaurant på Frederikssundsvej, som ligger omtrent en kilometers penge fra Nørrebro Station et par husnumre efter krydset ved Frederiksborgvej.

Det vietnamesiske køkken er både sundt og fedtfattigt. Især phosuppen helt perfekt med et tilbehør af flyfriske krydderurter, som du selv doserer sammen med bønnespirer, frisk chili og en sauce af hoísin og chili stegt på panden.

Suppen er med sine papirtynde, rosa stykker oksefilet og små oksekødboller et mættende måltid, som gør godt en søndag aften, hvor man trænger til at restituere sig selv lidt efter weekendens strabadser. Du kan også få gryderetter i lerpotter.

Hovedretterne koster i omegnen af en 100-krone, og de fleste retter fås også som take away.

Restauranten er forholdvis lille og lavloftet. Man kommer for maden, ikke for æstetikken. Regn med at dit tøj nok dufter lidt af vietnamkøkken, når du går ud af døren igen.

Husk at bestille bord, for der er kamp om bordene i den lille restaurant.

Lá Lúa åbnede i sommeren 2007.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.