Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/09/16

La Galette

La Galette

Larsbjørnsstræde 9
1454 København K

Åbningstider

Man-lørdag: kl. 12-16 og kl. 17.30-22
Søndag: kl. 13-22

Kontakt

33 32 37 90
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Fransk

Måltider

Frokost

Middag

Atmosfære

Romantisk

 

 

 

  • La Galette Foto: Else BjørnLa Galette Foto: Else Bjørn
En galette er en madpandekage, og her kan du få mange forskellige. Fyldet varierer fra ingenting til røget laks, kaviar, rød- og purløg, crème fraiche og salat.

La Galette i Larsbjørnsstræde sælger madpandekager, som er bagt med økologisk boghvedemel importeret fra Bretagne - og er 100 procent glutenfri.

Ejeren, Bertrand, advarer mod efterligninger, hvor der er brugt hvedemel. Det er inferiøre 'pandekager', siger han med en vis væmmelse, ikke rigtige galettes. Fyldet varierer fra ingenting til røget laks, kaviar, rød- og purløg, crème fraiche og salat.

Og man må gerne spise mere end én. Faktisk er de så billige, at at du sagtens kan tillade dig at spise to. "Franskmænd spiser to-tre stykker, men danskerne spiser kun én", sukker Bertrand og trækker opgivende på skuldrene.

Hvis man i stedet har en sød tand, råder det lille franske spisested over et stort udvalg i dessert 'galetter' med alt fra chokolade til mandler og kastainecrème.

Pandekagerne egner sig perfekt til en hurtig, let middag. Fin fransk fast food.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.