Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

La Fontaine

  • Foto: La Fontaine. http://www.facebook.com/lafontainejazz Foto: La Fontaine. http://www.facebook.com/lafontainejazz
La Fontaine er legendarisk for de natlige jamsessions. Lokalerne må regnes under kategorien listige, i al ubemærkethed er det muligt at bruge hele natten på at høre jazz og sutte på en øl i stedet for at sove. Desuden jazz søndag eftermiddag.
Det skete for undertegnede, at verdensnavnet Hermeto Pascoal, pianist fra Brasilien, dukkede op i pausen under en koncert med Lars Møller Trio. Han satte sig til klaveret og spillede en Round Midnight, der udviklede sig fra stille balladeniveau til at han stod og slog med sin sko i klaviaturet, samtidig med at kokken kom ud fra køkkenet og stod foran bandet og knaldede med grydelågene. Så afgjort en af storbyens små oaser, med mulighed for uventede oplevelser!

La Fontaine er legendarisk for de natlige jamsessions der har fundet sted gennem de sidste mange år. Et sted hvor man, i lighed med Bobi Bar, for nylig endnu kunne træffe 1. generations jazzoriginaler. Det er også det sidste i rækken af værtshuse, der gennem årene har afløst hinanden som "universitet" for unge jazmusikere in spe. En rolle som det Rytmiske konservatorium nu har overtaget.

Lokalerne må regnes under kategorien listige, i al ubemærkethed er det muligt at bruge hele natten på at høre jazz og sutte på en øl i stedet for at sove. Nogen gange en lad affære, andre gange slår magien uventet ned, hvor et orkester kommer ind ad døren efter endt koncert andetsteds i byen, og så er det op til baren efter lidt mere humle. LYDFORHOLD: Alle instrumenter høres klart og tydeligt.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.