Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/03/11

Kung Fu 2

  • Foto: Sandra Skriver Foto: Sandra Skriver
  • Kung Fu 2 fotograferet lige efter åbningen i april 2011. Foto: Else BjørnKung Fu 2 fotograferet lige efter åbningen i april 2011.
  • En af de små retter på Kung Fu 2. Foto: Ikke oplystEn af de små retter på Kung Fu 2.
  • En af de små retter på Kung Fu: Stegt spinat, græskar, agurk, forårsløg, shitakesvampe og sesamfrø. Foto: Else BjørnEn af de små retter på Kung Fu: Stegt spinat, græskar, agurk, forårsløg, shitakesvampe og sesamfrø. Foto: Else Bjørn
Ravnsborggade har fået en tvillinge-filial af det populære, japansk-inspirerede Vesterbro-hang out, hvor du kan spise lækre, små retter og drikke cocktails i Izakaya Bar.

Kung Fu Izakaya Bar på Vesterbro fik 8. april en søster i Ravnsborggade skråt overfor Nørrebro Teater. Eller måske snarere et sæt to-æggede tvillinger for er du i Kung Fu-humør, skal du på Nørrebro vælge dør efter om du vil drikke eller spise. Kung Fu Izakaya på Nørrebro er nemlig delt op i en restaurant, som hedder Kung Fu 2, og cocktailbaren Izakaya Bar, som i Japan betyder en folkelig, japansk bar, hvor man dumper ind for at drikke en øl eller en kop sake og få lidt at spise til.

Maden på Kung Fu 2 består af japansk-inspirerede varme og kolde småretter, som du enten kan bestiller hver for sig eller som menu. Mange af retterne er velegnede til at dele, og menuerne er skabt til deling, hvilket gør Kung Fu til et hyggeligt sted at spise sammen med en eller flere, man kender godt. Antallet af vegetariske retter er dog begrænsede.

Regn med 200 kroner per næse, dertil kommer drikkevarer. Du kan få postevand, vin, øl og cocktails - også uden alkohol. Med tanke på de gæster, som skal i Nørrebro Teater bagefter, har Kung Fu 2 også en teatermenu til 200 kroner, som bliver serveret mellem kl. 17.30 og 19.30

Indretningen er minimalistisk og rustik med hvide, rå vægge, og borde og bænke af mørkbejset træ, uden hynder eller ryglæn. Det mørke træ går igen på væggen, der vender ind mod køkkenet. Gangbesværede skal være opmærksomme på, at restauranten ligger tre-fire-trin oppe i en høj stue.

Bag Kung Fu står Waheed Allan Folami, som sammen med sin studiekammerat fra Handelshøjskolen, Niels Henrik Sørensen, har rejst i Japan, før de åbnede spisebaren Kung Fu Izakaya Bar på Vesterbro i september 2007, hvor det berygtede morgenværtshus Lasse før lå. 

Kung Fu to ligger, hvor der før har ligget en græsk restaurant og restauranten Det 11. Bud.

Læs mere om cocktailbaren Izakaya Bar ved siden af restauranten.


Læs også AOKs omtale af Kung Fu Izakaya Bar på Vesterbro

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.