Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Kruts Karport

Kruts Karport

Øster Farimagsgade 12
1353 København K

Åbningstider

Man - tor: 12 - 24
Fre - lør: 12 - 02
Søn: 14 - 19

Kontakt

35 26 86 38
 

Køkkentype

Andre

Cafekøkken

 

 

 

  • Foto: PR-foto Foto: PR-foto
Kruts har landets største whiskyudvalg, små 100 forskellige slags, hvoraf de 90 er skotske maltwhiskyer. Cafeen har også et rigt udvalg af øl, og der arrangeres aftener i whiskyens tegn.
Til daglig fungerer Kruts Karport som en næsten helt almindelig cafe med fadøl, sandwich og fut i cappucinomaskinen, men alligevel fornægter det sig aldrig, at man på Kruts er morderlig stolte af, at have Danmarks største whiskyudvalg (små 100 forskellige slags, hvoraf de 90 er skotske maltwhiskyer) og være en af de relativt få cafeer i København, der fører absint.

Absint
Absinten er fra vinfirmaet Taster Wine, men på etiketten står Kruts, og den er fremstillet med malurt fra Fyn. Peter Kjær fra Kruts påstår, at den absint han serverer er euforiserende, og at flere gæster har fortalt om, hvordan de ikke har været stand til at huske noget som helst efter en aften, hvor de havde drukket den. Og dét endda selvom dens indehold af nervegiften tujon er fuld lovligt. Men hånden på hjertet eller hvor det nu dunker, så er det jo ikke en ukendt bivirkning efter indtagelse af alkohol. Kruts absint holder 68 procent, så selvom den bliver serveret med en isterning og lidt vand, skulle du nok nå at mærke virkningen, hvis du drikker et par stykker.

Lidenskaben for de ædle dråber har ført til en række prøvesmagningsaftener, hvor deltagerne har chancen for at høre interessante foredrag om whiskyens komplicerede tilblivelse og nippe til eksemplerne. Disse eksklusive aftener annonceres kun ved hjælp af opslag i selve cafeen, så det er om at kigge forbi i dagligdagen, hvis man vil forkæles lidt ekstra i ny og næ.

Kruts fik ny ejer i 2005.

 

Læs Alt Om Cafe & Natteliv i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester