Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 05/10/15

Kruts Karport

  • Til daglig fungerer Kruts Karport som en næsten helt almindelig café og som forlænget dagligstue for områdets mange beboere. Men de hygglige lokaler rummer meget mere end den gængse café: Foto: Ikke oplyst

    Til daglig fungerer Kruts Karport som en næsten helt almindelig café og som forlænget dagligstue for områdets mange beboere. Men de hygglige lokaler rummer meget mere end den gængse café:

    Foto:
Kruts har landets største whiskyudvalg, med over 100 forskellige slags, hvoraf de 90 er skotske maltwhiskyer. Cafeen har også et rigt udvalg af øl, og der arrangeres aftener i whiskyens tegn.

Whisky
Kruts har Københavns største whiskyudvalg - mere end 100 forskellige slags. Dertil kommer et godt udvalg af rom, gin og anden spiritus, og der kommer hele tiden nye flasker til.

Øl
Caféen har også et rigt udvalg af øl, hvor tre af ølhanerne er forsynet med Kruts eget øl, der brygges i Tjekkiet.

Absinth
Der er mange myter og historier om absinth. Et faktum er dog, at absinthen fik skylden for Frankrigs forfald i 1800 tallet og blev dermed forbudt både i Frankrig og i en lang række andre lande. Absinth har aldrig været forbudt i Danmark og Kruts har siden starten af 1990’erne fået fremstillet sin egen absinth lavet på malurt fra Fyn og holder hele 68% alkohol.

Smagninger
For at dele passionen og kendskabet til de mange spændende spirituøse drikkevarer, som Kruts kan byde på, afholdes jævnligt smagninger af både whisky, rom, gin og øl m.m. Disse annonceres via hjemmeside, Facebook og mailliste.

Kruts har siden grundlæggelsen i 1984 haft ganske få ejere. Peter Kjær som var her fra 1990 til og med 2004 er nu tilbage bag baren.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.