Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/05/08

Kontiki Bar og færgen Ellen

Kontiki Bar og færgen Ellen

Takkeloftvej 1 Z
1437 København K

Åbningstider

Alle dage 11 - solnedgang - alt efter vejret - god idé at ringe inden. Køkkenet er åbent fra 11 - 21 ca.

Kontakt

29 46 54 17
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Fransk

Sandwich

 

 

 

  • Foto: PR-foto Foto: PR-foto
I kanalen, der skiller arkitektskolen og dokøen, hvor operahuset er opført, ligger en udendørs cafe på pæle på vandet i forlængelse af færgen Ellen.
I kanalen, der skiller arkitektskolen og dokøen, hvor operahuset er opført, ligger restaurantskibet Færgen Ellen og en udendørs cafe på pæle på vandet, som er opkaldt efter den norske eventyrer Thor Heyerdahls båd Kon-Tiki.

Indretningen
Bordene på Kontiki er lavet af lakerede Europa-paller, og stolene er gamle belgiske skole-stole. Er aftenen kølig, kan du lune dig under en af varmelamperne eller svøbe et tæppe om dig.

Færgen Ellen er åben hele året, og både fungerer som indendørs restaurant og husbåd, og på øvre dæk har plads til selskaber på op til 75 personer under tag og lyskæder. Maden er fransk inspireret, og du kan altid vælge mellem flere sæsonprægede menuer.

Maden
Køkkenet ligger på det nedre dæk, og laver fransk og sydeuropæisk inspireret mad. Om sommeren kan du på Kontiki til frokost få forskellige sandwiches, mens du om aftenen kan vælge mellem to forretter, to hovedretter, to desserter og en ostetallerken.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Dejlig frokost i solen

Vi fik frokost tallerknen med lidt godt hjemmelavet. F.eks hønsesalat, laks, ost mv. Dejligt lækkert. Sød betjening og mange andre gæster. Rigtig hyggeligt sted, vi kommer helt sikkert igen

 

skuffende frokost

Vi nød det skønne vejr og muligheden for at sidde på denne dejlige båd og indtage vores frokost. Vi bestilte begge Spicy Oksesalat og glædede os over den også kunne fås i stor portion. Men skuffelsen var stor. 3 stk grillet kød, absolut ukrydret i en som jeg vil betegne som meget lille portion blandet salat overhældt med det der smagte ( og lugtede ) som ren fishsauce. Det var absolut ingen nydelse. Da vi spurgte efter lidt dressing eller chillisovs, der kunne krydre retten- og måske tage den meget skarpe duft og smag af fishsovs, som er vidunderlig i små mængder, fik vi et ret fornærmet svar om, at det sandelig var krydret med både hvidløg og chilli. Det eneste tilbud om krydderi var at få plastikflasken med den rene fishsovs og lidt hakkede ingefær, chilli og hvidløgsstykker i på bordet. Det var på ingen måde nogen kulinarisk oplevelse og desværre også en uvenlig og ligegyldig betjening.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester