Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/09/14

Kompa'9

  • Foto: PR Foto: PR
Kompa'9 byder på både kaffe, mad, chokolade og dagligstuestemning.

I 2011 åbnede ’Kaf’ Bar 9’ med dagligstuestemning lige midt i indre by, nærmere betegnet i Antonigade 9. Senest har ejerne slået dørene op for endnu en kaffebar i København K, denne gang i Kompagnistræde 9.
Navnet er Kompa’9. Konceptet ligger i forlængelse af Kaf’ Bar 9 i Antonigade med den hjemmelige atmosfære og bæredygtig kaffer til fair priser med espresso, der starter på 15 kroner, og en cappuccino eller dobbletskuds cortado til 25. 

Kaffen er økologisk, og det er mini- let, sød og soyamælken også. Du kan få kaffen i otte variationer: EspressoMacchiatoCortadoCappucinoCafé a LaitMotor Oil (filterkaffe)Jet Fuel - (filterkaffe med et shot espresso).

Er du ikke til kaffe kan du få varm kakao, varm æblemost og te. Har du lyst til noget kold frister Hancocks old school sodavand. Hvornår har du sidst fået en citronvand?

På menukortet er der både morgenmad og frokost. En morgenmadskomplet består af pålæg, ost, yoghurt med müsli og brød og æblemost, mens der blandt andet står Rug'sandwich og trippledecker på frokostmenuen. Til den søde tand er der dagens kage, ligesom du kan snuppe en croissant eller bolle til kaffen.

Men det er ikke kun koffein-kick, man kan få i den nye kaffebar. Deres varme chokolade er lavet på mørk, økologisk »Oialla« chokolade fra Bo Bojesen, høstet på vilde kakao planter dybt inde i amazonas regnskov og kun tilsat økologisk rørsukker. Chokoladen varmes op med den mælk, du ønsker - stedet anbefaler dog selv sødmælk.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.