Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 26/01/18

Kom med til formidabelt konge-kokketræf i Nordhavn

  • Foto: Ikke oplyst
Der bliver lagt seriøst fra kaj i Nordhavn, når otte af landets gourmetkokke mødes til kokketræf.

Lad os ikke håbe, at det gamle ordsprog »for mange kokke fordærver maden« passer. For så er der en ren katastrofe under opsejling til det kommende kokketræf hos Restaurant Paustian i Nordhavn.

Noget tyder dog i stedet på, at det bliver en aften, der kan få julelys i øjnene hos de fleste med et kendskab til dansk kokkekunst.

Læs også: Kom med når ikonisk fransk bistro hylder 12 danske divaer

Kongen over kongerne, selveste Jens Peter Kolbeck fører an i et felt, der alle kan servere seriøs gourmet.

Kolbeck har tidligere været køkkenchef hos dronning Margrethe, inden han i i 1993 præsenterede dommerpanelet til VM for kokke, Bocuse d'Or for en ret med pighvar-ravioli og koldrøget kammusling i vanilje-sabayonne samt Millefeuille de tournedos med tre simple løg, hvilket rakte til en sølvmedalje.

Derudover tæller line-uppet blandt andet Erik Kroun fra The Restaurant by Kroun på Kurhotel Skodsborg, Ander Strier, nytiltrådt assisterende køkkenchef på Michelin-restauranten Studio, Tommy 'Kondo' Sasaki, freelancende kamikaze-kok, Thomas Parry, som har blandt meget andet har været chefkonditor på hotel d`Angleterre og dessertkok på Restaurant The Fat Duck - samt ikke mindst Christoffer Brink, der som assistent også har hevet en Bocuse sølvmedalje hjem, og lige nu begejstrer med sin nye restaurant Frank.

Læs også: Restaurant Frank serverer seriøs god gourmet til alt for få penge

Alt i alt otte gode kokke som har fået fuldkommen frie rammer og råvarer til at præstere det bedste, de har lært, når de hver især serverer en ret.

Kokketræffet løber af stablen på Restaurant Paustian  10. februar, og  det står i 1800 kr. for snacks, otte retter, matchende vinmenu fra sommelier Nana Wad fra Victoria Vine samt kaffe og sødt.

Hvad: Kokketræf
Hvor: Restaurant Paustian, Kalkbrænderiløbskaj 2, 2100 København Ø
Hvornår: Lørdag 10. februar
Hvor meget: 1800 kr. for snacks, otte retter, vinmenu, kaffe og sødt
Hvordan: Book bord på info@restaurantpaustian.dk

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Det mener brugerne..

 

fsasd

thanks for sharing the great article
OBAT ASAM URAT
OBAT ASAM URAT

 

fsasd

thanks for sharing the great article
OBAT ASAM URAT
OBAT ASAM URAT

 

asdas

 

asdas

it;s so great and interesting
OBAT HERNIA
thank you.. nice info

 

asdas

the great article, OBAT HERNIA
thanks for share its interesting

 

asdas

the great article and useful OBAT HERNIA
thanks for sharing this article