Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/03/18

Kokketræf på luksushotel samler stjernerne

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
Restaurant Niels samler en hel bunke stjernekokke, som giver den gastronomisk gas til eksklusivt kokketræf.

Lad os ikke håbe, at det gamle ordsprog »for mange kokke fordærver maden« passer. For så er der en ren katastrofe under opsejling til det kommende kokketræf hos Hotel Nobis.

Noget tyder dog i stedet på, at det bliver en aften, der kan få mundvandet til at løbe hos de fleste med et kendskab til dansk kokkekunst.

Læs også: Populær pizzapusher klar med øko-brunch hele dagen alle ugens dage

Hotel Nobis ligger lige ved siden af Glyptoteket og Tivoli og det åbnede i september 2017 efter en heftig ombygning. Og et luksushotel skal selvfølgelig også have en gourmetrestaurant.

På Nobis hedder den Niels - opkaldt efter Niels Wilhelm Gade - den danske komponist, dirigent og organist, som nok er mest kendt for værket Elverskud. Den store bygning har nemlig tidligere huset Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Og her kommer snart et mindre orkester i køkkenet, når nogle af landets dygtigste kokke mødes for at give den gastronomisk gas.

Læs også: Ny restaurant: Fest løs med caviar, østers, champagne og hummer

Søndag 18. marts er et stjernefelt nemlig samlet i den smukke restaurant for at give gæsterne en aften, de sent vil glemme.

Restaurant Niels' egen Casper Sundin vil kokkerere side om side med Jonas Mikkelsen fra Frederiksminde(en stjerne i Michelinguiden), Claus Henriksen fra Dragsholm Slot(en stjerne i Michelinguiden), Christoffer Norton & Morten Rastad fra Domestic(en stjerne i Michelin), Tommy Friis fra Fru Larsen og sidst, men ikke mindst Kasper Hasse fra Falsled Kro - som samtlige anmeldere i landet er enige om burde have haft minimum en Michelinstjerne, hvis ellers Michelin gad bruge deres bildæk til at komme lidt rundt i landet.

Hver kok vil tilberede en ret, der repræsenterer deres restaurant og stil, hvilket vil resultere i en seks-retters middag med snacks, champagne, vinmenu, kaffe og petit four.

Samlet pris for denne eksklusive oplevelse er 1.800 kr. per person.

Hvad: Kokketræf på Restaurant Niels
Hvor: Restaurant Niels, Niels Brocks Gade 1, 1574 København V
Hvornår: Søndag 18. marts kl. 18.00
Hvor meget: 1800 kr. for 6 retter, snacks, champagne, vinmenu, kaffe og sødt
Hvordan: Book bord her

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register