Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/04/15

Kokkeriet

  • Foto: PR Foto: PR
Kokkeriet er både gourmet-restaurant, catering-firma og kokkeskole. Samt ikke mindst et-stjernet Michelinrestaurant.

Ambitionsniveauet er højt, både hvad angår servering og præsentation af maden. Restauranten ligger med store vinduer ud til Kronprinsessegade, hvor man som nysgerrig kan følge intenst med i, hvad kokkene i køkkenet nu finder på.

Restaurant Kokkeriets lokaler, som ellers har haft samme look i mange år, fik i august 2012 en gennemgribende makeover med hjælp fra en indretningsarkitekt. Inventar som stole og borde blev skiftet ud med dansk design fra Gubi og væggene blev prydet med kunstværker fra den kendte kunster, Marco Evaristti.

Derudover har Kokkeriet, helt inde bagerst i restauranten, fået indrettet et intimt private dining room, hvor der er plads til et mindre selskab omkring et langbord. Herinde sidder man i mørke nuancer, men med en lyssætning der forstår at sætte maden i scene.

Læs også: Reportage fra Kokkeriets lancering af de nye lokaler

Ejeren hedder Sammy Shafi, og er en erfaren herre i det københavnske restaurationsliv. I køkkenet regerer køkkenchef David Johansen, og han har fået sat Kokkeriet på verdenskortet med sine moderne gourmetfortolkninger af traditionelle danske klassikere, hvor der sagtens kan optræde havregrød, biksemad og brunsviger på menuen.

Kokkeriet er blevet noget af et tilløbsstykke for tilrejsende foodies, der blandt andet lader sig inspirere af hjemmesiden tripadvisors anmeldelser. Her ligger Kokkeriet nemlig helt i top som en af Københavns bedste restauranter.

Læs også: Så høje er Kokkeriets Michelin-ambitioner

Publikum tæller derudover mange forretningsfolk, men det gør ikke stedet til en slipseklub. Til gengæld er det en god idé at bestille bord.

Mere end bare gourmet
Catering er for nogle mennesker ensbetydende med Kokkeriet, og det er der god grund til. Mandskabet rykker ud til selskaber, rekorden er foreløbig 7500 spisende, men målet er at kunne tilbyde gourmetmad til fra 20 til 10.000 spisende.

Kokkeskolen tilbyder f.eks. firmaer at lade medarbejderne tilberede aftenens middag selv under kyndig, myndig og munter vejledning fra le chef himself, restaurantens andre kokke og en af deres lærere fra Kokkeskolen.

 

 

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

AOK Tjenester