Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/07/16

Kødbyens is

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:

Kødbyen har fået en spritny ispusher der kalder sig Kødbyens is. Her kan alle glade iselsker få stillet de sukkersøde abstinenser med intet mindre end himmerige på en pind.

Det nye ismejeri slog dørene op 1. juni i år, og de håndlavede herligheder er allerede godt efterspurgt.

Bag Kødbyens is står Mikael Danvad og Karsten Christoffersen. De har begge en kærlighed til det søde køkken, og har altså kastet sig over håndproducerede italienske is, og de har også været en tur i Italien for at få håndværket helt på plads.

Det hele bliver lavet ved håndkraft, så isen har et mindre luftindhold, så man får altså mere is for pengene og meget færre tilsætningsstoffer. Isen er baseret på sødmælk og fløde, der giver et lettere og lækrere resultat end med ren fløde. Der er selvfølgelig også sorbetis at finde i disken.

Isene fåes i talrige varianter. Der er flere klassikere som vanilje og chokolade, men derudover kan du også sætte tænderne i en cremet æblesorbet dyppet i hvid chokolade med knuste makroner eller en Mokka-gelato dyppet i mørk chokolade med kaffestøv ovenpå. Isen fåes i tre størrelser, og kan købes i alle Riccos kaffebarer i København, foruden på adressen i Kødbyen.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

AOK Tjenester