Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 02/05/17

Kødbyen-restaurant har sadlet helt om

  • Foto: Lisa Vinther Foto: Lisa Vinther
Nose2Tail er lukket og blevet erstattet af helt nyt koncept.

Da Nose2Tail åbnede i marts 2011 fik Kødbyen pludselig et spisested, der var værd at besøge. Det var dengang Kødbyen stadigvæk var ret undergrund, rå og ikke videre kendt i de brede kredse.

Nu skriver vi 2017, og Kødbyen er byens måske hippeste sted at besøge - både for maden, cocktails og de kreative gallerier.

Læs også: Guide: Her kan du spise i Kødbyen

Derfor var det også tid til, at Nose2Tail sagde tak for denne gang. I stedet har restauratør Søren Haahr åbnet Spargo's Meatpacker i lokalerne. Han beholder dog stadigvæk sin anden restaurant i Kødbyen, nemlig Nose2Tail Meat & Seafood.

Spargo's Meatpacker er en kombination af både restaurant og bar og har dybe rødder i den amerikanske newyorker-tradition. Søren er selv skudt af en gal amerikaner og elsker alt US-style, så fornyelsen er logisk - og de har taget afsæt i ikoniske spisesteder som Carmine's og Katz's Delicatessen (der hvor Meg Ryan fakede en orgasme i »Da Harry mødte Sally«).

Ånden fra Nose2Tail med bæredygtigt kød, der har haft det godt, er ført videre på Spargo's. Maden er til gengæld drejet mere over på den italiensk-amerikanske kombination med snacks, pasta der fås i adskellige variationer og store sandwiches - og det er store portioner der også kan serveres family-style, så bordet sidder og deler.

I cocktailbaren er der dj på, og der kan man fra torsdag til lørdag nyde velshakede cocktails, inden turen går videre i Kødbyen.

Spargo's Meatpacker åbnede 21. april 2017.

Hvad: Spargo's Meatpacker
Hvor: Flæsketorvet 13a, 1711 København V