Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/03/18

Københavnsk madmarked står op fra de døde

  • Foto: PR Foto: PR
Godt nyt til gastro-fans. Det tidligere Kødbyens Mad & Marked ser dagens lys igen - i et nyt lys.

I december sidste år kom den kedelig nyhed, at Kødbyens Mad & Marked på Vesterbro var begæret konkurs. Den dårlige sommer fik simpelthen for mange mennesker til at blive indendøre, og det tog så livet af det store madmarked.

Men en ny mulighed byder sig nu. Jens Haar fra Advisement Corporate Finance Aps. har nemlig opkøbt aktiviteterne og sender markedet ud igen med både nyt navn og en ny sammensætning.

Læs også: Kødbyens populære madmarked er gået konkurs

»Det ville have været en skam at lade så mange erfaringer og så stort potentiale gå til spilde. Kødbyens Mad & Markeds aktiviteter i København og Aarhus var populære og var bygget på en vision om god mad, samvær og kulturelle oplevelser, som har bragt glæde til en masse mennesker. Den gode stemning og de gode madoplevelser, som vi kendte den i Kødbyen, vil vi gøre alt for at videreføre i de fremtidige aktiviteter. I den nye virksomhedsstruktur har vi justeret på et par skruer, så der ikke risikeres de økonomiske vanskeligheder, som Kødbyens Mad & Marked oplevede,« fortæller han.

Der er indtil videre ikke planer om at genindføre selve weekendmarkedet i Kødbyen, men eventpartnerskaber, cateringopgaver og pop-up markeder vil blive lanceret i fremtiden - dog under navnet København Mad & Marked.

Læs også: Nu kommer der en carbonara-festival til København

Jens Haar har også solgt dele til både Kim Nielsen og Hans Froholdt og førstnævnte bliver leder for København Mad & Marked.

Man kan følge med i den fremtidige udvikling på deres hjemmeside lige her.