Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 26/03/14

Kitchenette

Kitchenette

H.C. Ørstedvej 46
1879 Frederiksberg C

Åbningstider

Man-onsdag: kl. 11-22
Tors-lørdag: kl. 10-24
Søndag: kl. 10-18

Kontakt

32 21 23 23
 

Køkkentype

Cafekøkken

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
Panoramavinduerne og charmen er der stadig, men interiøret og menukortet har fået en overhaling efter Cafe Konjak i 2012 fik ny ejer og skiftede navn til Kitchenette.

Med god udsigt til det travle liv på H.C Ørstedsvej ligger den rummelige cafe Kitchenette på hjørnet ved Johnstrup Allé - et stenkast fra Forum.

Et kitchenette er et lille, sparsomt køkken, som man kender det fra moteller og kollegieværelser, men cafeen Kitchenette er hverken lille eller sparsomt møbleret. Tværtimod. Den er luftig og rummelig med sortlakerede møbler og en temmelig stor NKT-kabeltromle, der tjener som et smukt, rundt og rustikt bord.

Ejerskiftet har medført et nyt, råt look med blottede murstensvægge og et eksklusivt look med Tom Dixon-kobberlamper og en blankpudset bar.

Cafeens menukort byder både på brunch, klassiske cafe-retter og om aftenen sæsonbestemte bistro-retter. Cafeen er desuden et godt sted at drikke aftenens øl og cocktail.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.