Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/05/08

Khun Juk Oriental

  • Khun juk oriental Foto: Else BjørnKhun juk oriental Foto: Else Bjørn
Måske er det ikke nogen dårlig ide at lægge den lille thai-restaurant med den høje kvalitet inde i Boltens Gård lidt væk fra alfarvej, for den kunne ellers nemt blive overrendt.
Khun Juk ligger godt gemt af vejen i Boltens Gård i det lokale, hvor sushi-restauranten Selfish lå tidligere.

Det thailandske køkken er med sine smagsindtryk af både det stærke og det cremet søde, med sine supper, dampede og lynstegte retter og med krydderier som chili, lime, basilikum, koriander og mynte et mere populært og lettere tilgængeligt køkken end det japanske.

Så måske er det ikke nogen dårlig idé at lægge den lille thai-restaurant med den høje kvalitet lidt væk fra alfarvej, for den kunne ellers nemt blive overrendt.

Her er mere stil, end man finder på de mange thai-restauranter på Vesterbro. Væggene er malet laksefarvede, der er bordeaux-farvede hørduge på bordene (med hvide duge over naturligvis), mørke trægulve og ditto stole, og den eneste udsmykning er nogle grønne planter og en stenstatue.

Priserne er højere end sædvanligvis på thai-restauranter, men den kulinariske oplevelse også i en noget anden klasse.

Læs Alt om Restauranter i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.