Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 19/06/17

Kendte gastronørder og kokke inviterer til middag i privaten

  • Thomas Rode og Thilde Maabjerg inviterer indenfor. Foto: PR

    Thomas Rode og Thilde Maabjerg inviterer indenfor.

    Foto: PR
Spis hjemme hos vinderen af MasterChef, Adam Aamann eller de ti andre kendte foodies, når Copenhagen Cooking laver 'hjemme hos..'.

Alle er snart habile hjemmekokke. I takt med at København har foldet sig ud som gastronomisk stjerneskud, er madinteresseren hjemme i de private køkkener fulgt med. Men der er nu alligevel noget specielt ved at komme hjem til folk der VIRKELIG kan lave mad.

Den mulighed har man til fulde under årets Copenhagen Cooking, hvor man kan komme hjem til nogle af landets mest kendte mad-personligheder.

»Hjemme Hos er et af de koncepter, som vi er rigtig stolte over at præsentere på vores festival. At kunne sætte sig til bords og nyde en middag hjemme hos nogle af de bedste kokke og mest interessante mediepersonligheder herhjemme, er en unik mulighed. Som gæst får man ikke kun et spændende måltid, men også en dybere forståelse for de personer, man er inviteret hjem til. En langt mere personlig madoplevelse, «siger Stine Lolk, festivaldirektør hos Copenhagen Cooking & Food Festival.

Man kan blandt andet komme hjem til restauratør og TV-kok Adam Aamann, der for øvrigt også har en ny restaurant på trapperne. Det kan du læse mere om her.

Læs mere: Adam Aamann åbner restaurant i beskyttelsesrum

»Mine tre døtre og jeg inviterer til en overdådig sommerfrokost i vores charmerende byhave på Østerbro. Vi skal smage os igennem alt det, som vores dejlige have har at byde på,« lyder det fra Aamann.

Der er også mulighed for at komme på besøg hos Thomas Rode og Thilde Maabjerg, der inviterer op nordpå.

»Vi plyndrer vores store biodynamiske have i Nordsjælland for alt det der står strunkest, mest saftspændt og er modent og klar til at blive udsat for kærlighed i vores køkken. Det bliver til fire skønne serveringer. Mad, som vi selv ville nyde den, i hyggelige rammer, serveret på fade, med sovs i skåle og rigeligt med god vin i glasset.«

Læs også: Se billederne: Alle de glade vindere af Byens Bedste 2017

Indehaver af La Glace Marianne Stagetorn Kolos er også på plakaten.

»I over 25 år har jeg været indehaver af La Glace, Danmarks ældste og nok også bedste konditori. Min mand og jeg glæder os utrolig meget til at byde folk indenfor til en aften i kagekunstens tegn i vores hyggelige kolonihave, hvor jeg blandt andet vil servere nogle af mine favoritter gennem tiden på La Glace.«

Eller hvad med en tur i køkkenet med StoreChef og LilleChef, henholdsvis nr. 1 og 2 fra Masterchef 2015  - Anders Halskov & Mads Cortsen:

»Vi inviterer jer med på en forrygende kulinarisk rejse, der afspejler vores gastronomiske personligheder. Middagen bliver med fokus på velsmag og elegance - og byder sikkert også på gensyn med et par af vores retter fra Masterchef. Anders, som er tidligere Danmarksmester i blindsmagning af vine, vil sammensætte sin yndlings vinmenu med særlig fokus på champagne.«

Læs også: København har fået ny nærværende gourmetrestaurant i vandkanten

Derudover er der mulighed for at besøge tv-kok Anh Lê, kokken Mads Battefeld og sommelier Henrik Levinsen, kokkene Mikkel og Camilla Karstad, gastronørden Ken Tellefsen, madskribenterne Cecilie Sofie Svensson og Ditte Ingemann, Den Store Bagedysts Ditte Julie Jensen og madanmelder Helle Brønnum Carlsen og datteren Louise.

Hvad: Hjemme hos
Hvor: Over hele byen og Nordsjælland
Hvornår: fra d. 18. – 27 august
Hvor meget: Afhængigt af arrangement
Hvordan: Læs mere her og fang billetter