Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/05/17

Kendt basketklub åbner restaurant

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Der sker ting og sager i Nørrebrohallen.

Basketball plejer ikke at rime på madlavning, men det gør det nu på Nørrebro.

1. maj åbner Stevnsgade Basketball Klub nemlig Nørrebro Spisehus.

Den har tidligere heddet Café Le Rouge og ligger i Nørrebrohallen, men bliver altså nu udvidet til mere end som så.

Læs også: Guide: Her er 5 nye restauranter du skal kende

Nørrebro Spisehus vil blive drevet som en certificeret socialøkonomisk virksomhed, hvor der skabes nye inkluderende arbejdspladser, overenskomster overholdes og en del af overskuddet går til socialt arbejde i lokalområdet. Samtidig bliver alt mad lavet fra bunden af økologiske råvarer, og man kan qua beliggenheden selvfølgelig se sport på storskærm.

Formiddag og frokost fungerer det som café. Man kan komme ind fra formiddagen og hapse en hjemmebagt morgenbolle til din kaffe. Når klokken slår frokost sætter de dagens ret på menuen, som sælges til SU priser.

Læs også: Gyldne damer og pæn panering: Nu kan du få genial kromad i hjertet af København

Om aftenen fortsætter café konceptet, mens halvdelen af Nørrebro Spisehus omdannes til regulær restaurant, hvor man kan hoppe ombord i det italiensk inspirerede menukort. Der er også blevet plads til en bar, hvor man kan få lidt antipasti og et glas vin.

Flere gange om måneden vil de afholde ære diverse aftenevents og kulturelle arrangementer i Spisehuset. Det kunne være bogoplæsning af kendte forfattere, politiske debataftner, quizaftner, gourmetaftner, vinsmagninger, strikkeaftner, sportsaftner, aftner for lokalområdets frivillige i foreningslivet, danseaftner, bankoaftner, intim koncerter og de fortsætter også med det ugentlige Folkekøkken om tirsdagen.

Læs også: Guide: De 6 gode japanske restauranter

Hvad: Nørrebro Spisehus
Hvor: Nørrebrohallen, Nørrebrogade 208, 2200 København N
Hvornår: Åbner mandag d. 1. maj 2017