Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 16/08/17

Kendiskok åbner ny burger- og morgenmadsbar på Frederiksberg

  • Kok Henrik Boserup i sin Juicy Burger restaurant i Kødbyen. Her flamberer Henrik i bøfferne, før de kommer i burgerbollen. Foto: Sophia Juliane LydolphKok Henrik Boserup i sin Juicy Burger restaurant i Kødbyen. Her flamberer Henrik i bøfferne, før de kommer i burgerbollen. Foto: Sophia Juliane Lydolph
Til oktober er der endnu flere burgere til de studerende fra Copenhagen Business School.

Henrik Boserup blev uddannet i 1987 på Søllerød Kro. Rigtig kendt blev han dog i TV 2-programmerne »Vild i varmen«, »Vis mig dit køleskab« og »Boserups Kærlighed«.

Siden har han drevet restauranterne Boserups Kærlighed, Mindship Canteena, Formel B og lige været et smut forbi som køkkenchef på Hotel d'Angleterre.

I 2014 hoppede han om bord i et nyt projekt, nemlig Juicy Burger. Her har han lagt tid og kræfter i at udvikle sit eget svar på den perfekte burger.

Juicy Burger har en helt særlig burgerbolle. Den har taget Henrik Boserup tre måneder at udvikle sammen med en ægte 'bagernørd'. Bollen er hævet på friskmalet rug og vand – en såkaldt biga.

Læs også: Guide: Her kan du spise i Kødbyen

Derudover består den af økologisk, italiensk hvedemel, olivenolie og salt. Det skaber en bolle, der er sprød i skorpen men saftig og blød inden i.

Læs også: Nu åbner Jaggers burgerbiks på Frederiksberg

I 2015 kom finansmanden og madnørden Lars Seier med om bord som partner (han er også en del af Restaurant Geranium), og de to har planer om at åbne 10-15 Juicy B's som de også har skiftet navn til.

TIl oktober 2017 tager de et skridt på vejen, når de åbner deres tredje restaurant. Det bliver på Solbjergvej 8 på Frederiksberg lige ved Frederiksberg Centret og CBS.

Læs også: Se billederne: Sådan så Nørreport Station ud i gamle dage

»Det er et enormt interessant område, og der sker mange ting. Den trafikale profil passer godt til os. Vi får nogle tidspunkter, hvor det virkeligt går stærkt, så vi kan sælge meget,« siger Henrik Boserup til SeierCapital.com

Ud over nyheden om at de vil åbne deres tredje burgerbiks, så skyder de også et nyt koncept på banen - nemlig morgenmad.

»Vi har en bolle, som vi bruger til vores burgere, og som alle roser meget. Jeg ved, at den egner sig sindssygt godt som morgenbolle, så nu får den lov til at spille hovedrollen om morgenen som morgenbolle,« siger han. Fra oktober åbner alle Juicy B's således kl. 7 om morgenen, så man altså kan få sin morgenbolle - man kan også bestille den på en app, og så er den klar, når man kommer.

Læs også: Se billederne: Læsernes flotte sommer-pletskud fra København

»Der er en masse mennesker, som møder før klokken 8. Jeg tror, at der vil opstå et behov for, at man kan bestille via en bestillingsapp og så komme ned og hente maden. Når vi har åbnet på Frederiksberg, så er 2.0-konceptet der. Så går vi ind i en anden fase, hvor vi kigger mere ekspansivt og offensivt fremad,« slutter han.

Hvad: Juicy B
Hvor: Solbjergvej 8, Frederiksberg
Hvornår: Planlagt åbning primo oktober 2017