Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Kates Joint

Kates Joint

Blågårdsgade 12
2200 København N

Åbningstider

Hver dag 17-22.30

Kontakt

35 37 44 96
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Køkkentype

Amerikansk

Andre

Indisk/Pakistansk

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

 

 

 

  • Kates Joint i Blågårdsgade fotograferet i 2009. Foto: Kristoffer Juel Poulsen, ScanpixKates Joint i Blågårdsgade fotograferet i 2009. Foto: Kristoffer Juel Poulsen, Scanpix
Menuen bevæger sig kloden rundt med ophold i f.eks. Indien, Indonesien, Caraibien og Afrika. Nogle retter er altid at finde på kortet: Chicken Tikka, Jamaican Jerk Chicken samt hjemmelavet is. Der er kul på krydderierne, og prisen er i bund.
Kate's Joint i Blågårdsgade har lige præcis den rå og funky stemning, der får dig til at føle, at du er i New York eller i en anden kosmopolitisk smeltedigel. Derfor var Kate's nærmest legendarisk fra første dag. Og så er her oven i købet billigt.

Det er Kate selv, der står bag gryderne, som løbende skifter indhold. Hendes menu bevæger sig hele tiden kloden rundt med ophold i for eksempel Indien, Indonesien, Caribien og Afrika - læs selv på tavlen i vinduet, hvor hun har "været henne" den dag, du kommer. Nogle få retter er dog altid at finde på kortet: Chicken Tikka og Jamaican Jerk Chicken samt husets eneste dessert; hjemmelavet is. Fælles for alle retter er, at der er kul på krydderierne, og at prisen er i bund..

Hvis du, som mange af gæsterne her, er i byen alene, eller hvis du keder sig på trods af medbragt selskab, kan tiden fordrives med den kæmpestak amerikanske og engelske magasiner, som Kate har lagt frem til sine gæster. Derudover er der ikke meget tant og fjas. Hverken livemusik, oplæsning, vinsmagningsaftener eller flippermaskine. Kun lidt soul og jazz over anlægget til at understrege den groovy storbystemning.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester