Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/05/14

Kates Joint

Kates Joint

Blågårdsgade 12
2200 København N

Åbningstider

Man-lørdag: kl. 17-22.30
Søndag: kl. 17-21

Kontakt

35 37 44 96
 

Køkkentype

Amerikansk

Andre

Indisk/Pakistansk

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

 

 

 

  • Kates Joint i Blågårdsgade fotograferet i 2009. Foto: Kristoffer Juel Poulsen, ScanpixKates Joint i Blågårdsgade fotograferet i 2009. Foto: Kristoffer Juel Poulsen, Scanpix
Menuen bevæger sig kloden rundt med ophold i de indonesiske, indiske, malaysiske, arabiske, afrikanske og kreolske køkkener. Der er kul på krydderierne, og prisen er i bund.
Kates Joint i Blågårdsgade har lige præcis den rå og funky stemning, der får dig til at føle, at du er i New York eller i en anden kosmopolitisk smeltedigel. Derfor var Kates nærmest legendarisk fra første dag. Og så er her oven i købet billigt.

Det er Kate selv, der står bag gryderne, som løbende skifter indhold. Du kan dog være sikker på, at maden kommer fra et af følgende køkkener: det indonesiske, indiske, malaysiske, arabiske, afrikanske og kreolske. Derfor skal du i visse tilfælde være forberedt på ekstra krydret mad, når du vælger mellem kylling-, lam-, vegetar- og oksekødsretter.

Udover den eksotiske mad, kan du købe biodynamiske og økologiske vine samt et udvalg af øl, sodavand og juice.

Lokalerne er ikke store, og de fleste gæster sidder på bænke, så du kommer muligvis i nærkontakt med din sidemand. Men den intime stemning er med til at sætte de uhøjtidelige rammer, som kan være en sjældenhed på flere restauranter.

Folkene hos Kates Joint gør da også en dyd ud af "hverdagsstemningen" og lægger vægt på, at mange gæster kommer her ganske ofte.

Om sommeren er der også plads ved borde og bænke ude på selve Blågårdsgade, hvor der jo altid er liv og glade dage.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.