Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Kardemomme

Kun de indiske tjenere i den trendy, minimalistiske restaurant røber, at maden på spisekortet er indisk.
Når du træder ind i den minimalistiske restaurant med dæmpet loungemusik, sorte stole og hvide duge, er det kun de indiske tjenere, der røber, at maden på spisekortet er indisk.

"Vi ville gerne skille os ud fra de andre indiske restauranter i byen, og derfor skulle indretningen være helt enkel", siger Kardemommes daglige leder Tipo Ashraf .

Hvis det står til Tipo Ashraf og ejeren Faisil Kahne, som også driver restauranten Bøfgården i Helsingør, bliver der brug for alle navnene i det mangfoldige antal krydderier, som indgår i en god, indisk curry, for de vil gerne lave en stor indiske restaurantkæde, men indtil videre må du til Hellerup, hvis du vil spise indisk i stilige omgivelser.

Maden
Spisekortet er meget stort, og specialiteten er de såkaldte sizzling Plates, som er grillet kød serveret på en rygende varm tallerken. Butterchicken serveres i en version iblandet kokosmel.

Vegetarer har en lille håndfuld valgmuligheder, men her er ingen thali, som er et væld af små vegetarretter. Pappadums serveres kolde og nanbrød ligner dem, man kan købe i forretninger.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Dyrt men ELENDIGT!

Jeg ringede forleden for at bestille mad hos kardemomme. Jeg blev mødt af en meget uhøflig person i den anden ende, der bla. lod mig vente i røret, men jeg fik dog bestilt min mad. Da jeg så kommer ned til kardemomme efter 15 minutter (de sagde at der ville gå 15 minutter før maden var klar) lod de mig vente ydeligere 15 minutter... Jeg fik så min mad og da jeg kommer hjem finder jeg ud af, at den risbakke jeg havde bestilt kun var 1/4 fyldt og den ene ret hvor der skulle være rejer i (den kostede 150 kr), var der kun 4 små rejer der svømmede rundt i en kold sovs... Jeg ringede for at klage og de fortæller mig så at de vil give mig en ny risbakke. Jeg tager derfor ned til kardemomme igen og står så og diskutere med med en af de ansatte. Det ender med at de giver mig en bakke med ris, dog ikke en normal risbakke, men en lille bakke der normalt er til sovs... Følte mig virkelig til grin. Køber ALDRIG derfra igen! Kan virkelig IKKE anbefale kardemomme!

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.