Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 06/05/14

Kalaset

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Hvad enten du er i humør til kakao med skumfiduser, en solid burger eller en original cocktail kan du få det på hyggelige og festlige Kalaset.

På den altid populære Nansensgade finder du Kalaset, der siden åbningen i 2006 har været et meget populært mål for cafégæster omkring indre by.

Ejerne er svenske Caroline Lanner og italienske Ermanno Barbani, der også driver Von Fressen på Vesterbrogade. Og man må sige, at Caroline har taget sit hjemland med til Kalaset - selve navnet er jo som bekendt svensk og betyder fest.

Fra hygge- til feststemning

Det er nu også en hygge- end feststemning, du tit bliver mødt med på Kalaset. Den retro-kitsch indretning med gamle båndoptagere på væggene, loppemarkedsmøblerne og den mørke hyggekrog bidrager nemlig til den uhøjtidelige stemning, der især tiltrækker venindeflokke og ligeledes vil gøre det godt til en date.

Men om aftenen lever Kalaset op til sit navn - for her transformeres stedet til en bar med dj's, sjov musik og bodega-hour med billig øl om torsdagen. I weekenden er der dj's på programmet, og medarbejderne har travlt med at lange øl og cocktails over baren - fx Kalasets egen version af drinken Dark and Stormy med hjemmelavet ginger ale.

Menukortet er overskueligt, men spænder alligevel bredt - der er nemlig både godter til den søde tand i form af fx pandekager og kakao med skumfiduser, men også burgere, sandwichs, salater er at finde - alle med Kalasets egne særlige twists.

Derudover finder du et udvalg af kaffe, smoothies, øl og andre drikkevarer, der hører til på en café. Nyd det i Kalasets lille, hyggelige kælderhule eller tag det med ud på hjørnet af Nansensgade og Vendersgade, hvor der kan være rift om pladserne lige i sol-spottet.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.