Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 25/03/14

Kaffeslabberasen

  • Foto: Kasper Palsnov Foto: Kasper Palsnov
  • Foto: Kasper Palsnov Foto: Kasper Palsnov
  • Foto: Kasper Palsnov Foto: Kasper Palsnov

Væggene er betrukket med billeder af birketræer, og et sandt farvesammensurium strømmer én i møde. Stolene er så dybe, at selv en 23-årig krop kan have svært ved at møve sig op igen, og måske er det meningen, det skal være sådan.

Det virker som et sted, man kommer, når man skal bruge mere end tre minutter på at kaste sin espresso i halsen. Når man skal hygge sig over kaffen i længere tid, eller når familiens yngste medlemmer skal med, uden at der bliver set skævt til det. Her er der nemlig gode gamle spillemaskiner a la 80ernes Pacman, og der er plads til at hoppe rundt. Små træstammer at kravle på.

I centrum er kaffen, og der er kaffeaccessories over det hele. En espressokande her, en mælkeskummer der. I sådan et lokale virker det helt plausibelt, at kaffe er den næstmest handlede vare i verden, kun overgået af olie.

Men selvom kaffen fylder, har den ikke helt overtaget, for der er også vine på hylderne, og der er te i dåser. Der er integreret en bager, hvor man blandt andet kan købe brød fra Lagkagehuset, og hvis man rammes af en glubsk trang til sukker, kan man også få kage.

Der er sandwiches stablet i montren ved disken, hvis man er til det lidt sundere alternativ. Noget for enhver smag.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.