Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 25/08/10

Kaffebaren på Amager

  • Foto: Ikke oplyst
Brugeromtale
Oprettet af: Kaffebaren på Amager 25. aug 2010

“På Amager snakker man med hinanden, og det er på tide amagerkanerne får et nyt frirum at gøre det i.” Sådan siger 34-årige Beate Bak, der netop har åbnet Kaffebaren på Amager.

Beate Bak, der oprindeligt er uddannet lydtekniker, drak sin første kop kaffe som seksårig i sin mormors køkken. Hun har altid interesseret sig for god kaffe, og for fem år siden, begyndte hun at arbejde som barista hos Riccos kaffebar på Istedgade. Hun er oplært af Ricco selv, og har arbejdet på alle de fire kaffebarer, Ricco sidenhen har åbnet. Og det er da også bønner fra Riccos eget risteri på Carlsberg, der brygges af på kaffebaren.

Beate Bak fik efterhånden mere og mere lyst til at åbne sin egen kaffebar, og den 1. august slog hun dørene op for Kaffebaren på Amager.

“Jeg bor selv på Amager og vidste, at området længe har manglet et sted med god kaffe til rimelige priser,” siger Beate Bak. Hun brugte lang tid på at finde det helt rigtige sted, og da hun så lokalerne på Æblestien, hvor der tidligere lå et galleri, var hun ikke i tvivl om, at hun havde fundet det perfekte sted. Hun har selv indrettet kaffebaren, og har blandt andet selv snedkereret disken af gamle døre.

Kaffebaren åbner klokken 8, og mange lokale beboere har allerede gjort det til en fast vane at kigge forbi til en god kop kaffe, en skål havregrød, tykmælk med mysli, en ostemad eller en lun croissant, inden de tager på arbejde. Udover kaffe kan man også købe te, varm kakao, saft, kage og croissanter – langt det meste økologisk. Indenfor kort tid vil kaffebaren også udvide sortimentet med Dagens Madpakke smurt med godt, hjemmelavet pålæg.

Kaffebaren har også et udvalg af vinylplader i underetagen, og der er masser af bøger på hylderne og et stort udvalg af magasiner.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.