Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Kaffebar Vinbar

  • Kaffebaren i Elmegade fotograferet i marts 2010.  Foto: Else BjørnKaffebaren i Elmegade fotograferet i marts 2010. Foto: Else Bjørn
Her er stamgæster, der drikker kaffe fra The Coffee Collective og får et blødkogt æg om morgenen og folk, der mødes over et glas vin om aftenen.

Kaffebaren i Elmegade åbner tidligt med hyggelig, rustik Nørrebrostemning, stamgæster, der drikker god kaffe fra The Coffee Collective og får et blødkogt æg, en sprød croissant eller et morgenkomplet med dagens avis eller den bærbare tændt.

Om aftenen mødes folk over et glas vin.

Når vejret er lunt, kan du i bedste berlinerstil sidde udenfor.

De to sammenhængende lokaler betyder et godt lys både morgen og aften og baren er indrettet ved en lille bar og barstole på højre side af døren, og en masse borde med stole eller skamler, der står tæt. I det bagerste lokale er plads til et større selskab ved langbordet.

Det var den tidligere sushikok fra Selfish, Peter Griebel, der åbnede den dengang kombinerede bager og kaffebar. Cafeen har siden skiftet ejer.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.