Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 03/07/08

Kælder 12

Kælder 12

Dronningens Tværgade 12 , kld.
1302 København K

Åbningstider

Alle dage 11.30-16.30

Kontakt

33 12 84 47
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Køkkentype

Dansk - traditionelt

Måltider

Frokost

Diverse

Lukket

 

 

 

  • Arkivfoto  Foto: Lea Meilandt MathiesenArkivfoto  Foto: Lea Meilandt Mathiesen

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Uforskammet tjener

Søndag var jeg med en veninde på eftersyn hos auktionshuset Bruun Rasmussen. Da vi forlod stedet, ville vi spise et stykke smørrebrød i nærheden af Bredgade.
Vi gik ned gennem Dronningens Tværgade og stoppede op ved restaurant Kælder 12 i Dronningens Tværgade 12.
Vi kikkede på frokostkortet der hang i et skab udenfor og besluttede os for at spise en pariserbøf og et stykke med kalvelever.
Da vi kom ned i Kælder 12 fik vi valget mellem to borde. Vi satte os ned og tjeneren kom med nenukortet. Det behøvede vi ikke, så vi bestilte de før to omtalte stykker og en øl og en danskvand med citrus.
Kort tid efter kom tjeneren med maden. Min pariserbøf var vendt på hovedet med brødet opad. Den møblerede jeg om, hvilket ikke var det store problem.
Min venindens kalvelever derimod, så underlig ud. Der lå tre små knolde på tallerkenen samme med lidt bacon og champignon. Hun kaldte da på tjeneren og fortalte ham, at hun havde taget en bid af en af de små klumper som hun ikke mente smagte så godt. På det svarede han følgende: "Hvad havde du forestillet dig når du bestiller et stykke med lever"?
Hun svare så tjeneren, at hun troede at der kom et par store, pæne stykker. Det fik tjeneren til at sige følgende: "Hvis du havde forestillet dig at der skulle komme et stort stykke kalvelever, hvorfor valgte du så ikke en anden restaurant?"
Vi kikkede begge på hinanden og begyndte faktisk at grine, da hans udmelding var så grov og helt uvirkelig. Vi overvejede at gå, men blev alligevel.
Jeg begyndte at spise min pariserbøf der var kommet på ret køl, den var lidt rå, men ellers i orden.
Min veninde prøvede nu at se om der var noget på hendes tallerken der kunne spises. Efter at have delt tingene fra hinanden indså hun, at det ikke kunne spises.
Jeg gik så op med tallerkenen til tjeneren der sagde. "Så er det nok. Du skal ikke betakle noget for det I har fået og se så at forsvind ud af min restaurant".
Jeg var rystet og kunne slet ikke finde noget svar da han pegede hen mod døren.
Der var et bord med fire personer der sad lige bag os som intet sagde. Det gjorde to mænd som sad i den anden side af restauranten heller ikke.
Det var en uhørt uforskammet opførsel som den tjener udviste, noget jeg ikke bare tilnærmelsesvis tidligere har været udsat for.
Jeg kontaktede Ekstra Bladet for at delagtiggøre dem i oplevelsen, men da journalisten ringede til tjeneren, påstod han, at han godt kunne huske at vi havde været der, men at han IKKE havde smidt os ud.
Jeg sætter selvfølgelig ALDRIG mine ben i Kælder 12 mere.
Den tjener er bare ubeskrivelig uforskammet.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester