Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 03/07/08

Kælder 12

Kælder 12

Dronningens Tværgade 12 , kld.
1302 København K

Åbningstider

Alle dage 11.30-16.30

Kontakt

33 12 84 47
 

Køkkentype

Dansk - traditionelt

Måltider

Frokost

Diverse

Lukket

 

 

 

  • Arkivfoto  Foto: Lea Meilandt MathiesenArkivfoto  Foto: Lea Meilandt Mathiesen

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Stærkt beruset og uforskammet tjener!

Vi er to par som elsker smørrebrød og hver gang vælger vi et nyt sted at spise i København. Vi bestilte bord til 4 på Kælder 12 som ligger på Dronnings Tværgade 12 i København. Vi bestilte 4 store platter, øl til mændene og cola til vi piger. Da vi bad om regningen roste vi maden, men nævnte at der var lidt for meget sener i mørbraden.
Da tjeneren kom med regningen bliv han uforskammet og sagde til os at hvis man opdager at der er sener kunne man bare tygge dem eller lægge dem på siden af tallerken, så det kunne han ikke se de store problemer i. Han kunne forøvrigt fortælle os at alle de andre restaurationer som server smørrebrød i område server noget " lort" og at vi var nok den slags menneske som er vant til at går ud fra et sted og med det samme skriver en dårlig anmeldelse om stedet. Vi var noget rystet over denne uforskammet svada, men vi forsøgte at forklare ham at vi ikke sagde det i ond mening men netop for at gøre ham opmærksom på at det ikke var helt i orden og at derfor kunne sige det videre til køkkenet. Tjeneren som vi senere fandt ud af er ejeren, fortsatte sin uforskammetheder og sluttede af med at sige at vi aldrig skulle kommet i hans restaurant, hvilket han ikke behøvede at sige. Vi betalte vores regning og gik fra stedet. Vi har aldrig tidligere skrevet en anmeldelse af noget madsted, men det her var bare en så uforskammet behandling at det skal gives videre til andre.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester