Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 14/03/13

Kadeau: Vi løb ud på gaden og råbte

  • Restauranten Kadeau har fået deres første Michelin-stjerne. Foto: Martin Sylvest AndersenRestauranten Kadeau har fået deres første Michelin-stjerne. Foto: Martin Sylvest Andersen
Michelin-stjernen til Restaurant Kadeau fik dem til at gå relativt amok.

Restaurant Kadeau på Wildersgade har netop fået deres første Michelin-stjerne, selvom de ikke selv troede på det allerede ville ske.

'Vi sad og fulgte det stille og roligt på Facebook, vi troede jo absolut ikke på det,' fortæller køkkenchef og ejer Nicolai Nørregard. "Da det gik op for mig, at vi havde fået en stjerne, blev jeg bare helt stille. Og så ville jeg gerne have det bekræftet. Nu gløder telefoner, så den er vidst god nok, og vi er helt vildt glade. Helt vildt," siger han til AOK.dk

Nicolai Nørregards medejer Rasmus Kofoed tog det ikke så stille.

"Jeg løb ud på gaden og råbte alt, hvad jeg kunne. Jeg havde lige noget, der skulle ud. Og alle virksomheder kiggede ud at vinduet og lavede thumps up og råbte tilllykke til mig. Det var super fedt," fortæller han i et kæmpe grin.

Læs også: Her er årets Michelin-stjerner

"Vi er fuldstændig blown away. Og vi er i gang med at bære champagne ind, for det er virkelig en følelsesmæssig eksplosion det her. Nu skal vi fejre det....med at tale i telefon. Der er 5.000, der ringer, og dem skal vi lige tale med. Og også med medierne. Vi var meget skeptiske omkring at skulle få en stjerne, så vi forholdt os meget nøgternt til det og har sagt nej til alle der ville filme, mens det sket. De må gerne komme nu."