Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 14/01/13

Kadeau-drengene udvider igen igen

  • Nu kan man også nyde disse lokaler i dagslys, nemlig til frokost. Foto: PR

    Nu kan man også nyde disse lokaler i dagslys, nemlig til frokost.

    Foto: PR
Eneste udfordringer for bornholmer-drengene er snart, om de kan følge med deres egen succes.

...

Først blev Kadeau København nødt til at flytte i større lokaler i Wildersgade på Christianshavn, for at få plads til efterspørgslen. Så viste der sig ikke at være nok. Efter tre måneders servering udvider de nu, så man også kan spise bornholmsk gourmet til frokost i restauranten.

"Nu har vi efterhånden fået så mange spørgsmål til det fra naboer og gæster, at vi mener, at interessen er der, og timingen er god", fortæller Rasmus Kofoed, sommelier og medejer af Kadeau.

"Vores beliggenhed er ideel med de mange kontorer i området og mon ikke, der er nogen, der vil benytte sig af muligheden for at give deres udenlandske forretningsforbindelse et eksempel på, hvad det bornholmske køkken er for en størrelse", uddyber han.

Frokosten er en mere simpel version af aftenkortet, som derfor også er billigere og kan bestilles onsdag, torsdag og fredag fra kl. 12-14. Første frokost løber af stablen onsdag d. 16. januar.

Pony vokser sig også større Kadeaus søsterrestaurant på Vesterbrogade, Pony, er også kommet galoperende fra start. Her har gæster kunnet nyde en mere simpel version af det bornholmske gourmetkoncept, og det er faldet i så god jord, at Pony fra tirsdag d. 15. januar indfører en ekstra åbningsdag.

Det betyder, at der fremover vil være gang i 'stalden' hos Pony tirsdag til søndag fra kl. 17.30.

Læs også: Kadeau på Vesterbro