Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/06/18

Kadeau åbner endnu en restaurant i København

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Restaurant Roxie kommer til at ligge i Københavns nye boutiquehotel, Herman K .

Sidste fredag åbnede Københavns nyeste 5-stjernede Hotel Herman K i den gamle transformerstation på Bremerholm 6. En uge senere slår Kadeaus seneste skud på stammen, Restaurant Roxie, dørene op i samme hotel.

På menuen står der for eksempel saltede norske kammuslinger, østersemulsion, ceviche af slethvar, stegte kalvebrisler og grillede jordbær med fløde, peberiscreme og hybenroser fra haven på Bornholm.

»Det bliver ambitiøst på en legende og nysgerrig måde, hvor man både kan spise lette retter, blot nogle snacks til sin cocktail – eller gå all in med vores menu »Roxie«, fortæller køkkenchef Anika Madsen i en pressemeddelelse.

Stort eller lille måltid

Holdet bag består desuden af Emil Rodam, assisterende køkkenchef. De to har begge en fortid på andre Kadeau-restauranter som Nabo og Eldorado.

Foto: PR

Restauranten er i tre etager, og alle er velkomne, uanset hvor mange timer man har tænkt sig at bruge der, udtaler køkkencheferne. At restauranten åbner i et af de nye luksushoteller er samtidig et udtryk for, at de gerne vil have københavnerne med inden for. Det er nemlig også os, turisterne kommer for at møde - mens de spiser et godt måltid mad.

Hvad: Restaurant Roxie
Hvor: Hotel Herman K, Bremerholm 6.

Læs mere her