Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/11/12

Jul i hytten

Tidspunkt

Rosengården 16

Rosengården 16
1171 København K
 

 

  • Foto: Iris Foto: Iris
Julemanden er gået i køkkenet og inviterer alle indenfor i hytten.

...

Lokalerne på hjørnet mellem Rosengården og Fiolstræde har haft den store garderobe fremme dette år. Normalt fungerer lokalerne som kantine, men har de seneste måneder klædt sig ud som alverden pop-up restauranter, hvor almindelige gæster kan komme ind fra gaden. Fra japansk minimalisme til storvildtjagende spejderhytte. Nu er årets sidste udklædning hevet frem af skabet og den står, selvfølgelig, i julens tegn.

Til at styre julemandens køkken står Martin 'Guf' Becker, kokken fra Go' Morgen Danmark. Han serverer en tre retters menu til 300 kroner, men man kan også shoppe rundt i det lille menukort, som man vil. Flere af julens bedste sager vil være at finde, bl.a. oksetykkam, bagt rødbede med brændt danbo, røgede kastanjer med marv og enebærsauce og pebernøddevafler.

'Julen handler for mig om at finde sit indre barn frem. Du må gerne lege, opføre dig som et barn igen og frem for alt handler det om at dele. Med de ting i tankerne har jeg lavet denne menu, med henblik på at folk finder deres indre barn frem og leger med, deler og gå der fra med et smil og lidt ekstra julehumør, fortæller Martin 'Guf'.

I weekenderne kommer der ekstra hygge på tallerknen og i glassene, og det er muligt at blive hængende - helt indtil man er i ordentlig julehumør.

Hvad: Jul i hytten
Hvor: Rosengården 16, København K
Hvornår: Onsdag-lørdag Fra 17.30. Køkkenet lukker kl. 22.00

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register