Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 19/05/14

Joe and The Juice i Sværtegade

Joe and The Juice i Sværtegade

Sværtegade 6
1118 København K

Åbningstider

Man-tors: 7.30-18.00
Fredag: 7.30-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
 

Køkkentype

Cafekøkken

Juicebar

Måltider

Frokost

Morgenmad

Atmosfære

Trendy

 

 

 

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Joe and the Juices ligger i modebutikken Norr i Pilestræde-komplekset ud til Sværtegade, der løber mellem Pilestræde og Bernikowsgade.
Juicekædens 11. filial ligger i Sværtegade overfor baren The Moose, der har adresse i nummer syv. Juicebaren er en del af en 400 kvadratmeter stor modebutik Norr i Pilestræde-kompleks i stueetagen under mediehuset Berlingske Tidende.

- Vi har plads til mellem 20 og 25 siddepladser, fortæller Kasper Svingholm fra Joe and the Juice, som især står for indkøb til filialerne - også den seneste, som en garvet Joe and The Juice-mand fra en af kædens to filialer i Odense, står for den daglige drift af. 

Siden begyndelsen i 2002 er juicekæden vokset eksplosivt og har i dag masser af butikker i Danmark. Men de er også rykket over grænserne til blandt andet England Tyskland og Island.

Stemningen hos Joe and the Juice er rigtig god. Her er altid gang i den. Store kurve med frisk frugt pynter i butikkerne og sparker straks gang i lysten til friskpresset juice. På menukortet finder du juicer med spændende navne som Hangover Heaven, Go Away Doc, Hell Of Nerve og en del andre kreative navne.

Hos denne kæde kan du både tage din bestilling med eller sidde og nyde din juice i cafeen. De ansatte presser nemlig juicen, mens du venter. Kan du ikke nøjes med en juice laver Joe-drengene også rigtig lækre sandwiches og salater. Kaffe og kage er også på menuen. Kan du abstrahere fra smarte fyre og høj popmusik, får du virkelig lækker juice her. Du finder Joe & the Juice forskellige steder i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Bid 20% af prisen på Byens Bedste Burger 2014

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester