Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 02/06/09

Joe and The Juice i Sværtegade

Joe and The Juice i Sværtegade

Sværtegade 6
1118 København K

Åbningstider

Man-tors: 17.30-18.00
Fredag: 7.30-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
 

Køkkentype

Cafekøkken

Juicebar

Måltider

Frokost

Morgenmad

Atmosfære

Trendy

 

 

 

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Joe and the Juices 11. filial ligger i modebutikken Norr i Pilestræde-komplekset ud til Sværtegade, der løber mellem Pilestræde og Bernikowsgade.

Joe and the Juice, som AOKs læsere i 2008 kårede som Byens Bedste Juicebar, åbnede i juni 2009 endnu en bar for sukkerkolde shoppaholics i city.

I modebutik
Juicekædens 11. filial ligger i Sværtegade overfor baren The Moose, der har adresse i nummer syv. Juicebaren er en del af en 400 kvadratmeter stor modebutik Norr i det kommende Pilestræde-kompleks i stueetagen under mediehuset Berlingske Tidende.

- Den første Joe and the Juice åbnede vi i 2002, og foruden barerne i city, har vi to juicebarer i Odense, en i Århus, en i Lyngby og en i Fields. Min ambition er at åbne så mange barer som muligt, der giver danskerne en kombination af sundhed og en god stemning, siger Joe and the Juice-ejer Kaspar Basse.

- Vi har plads til mellem 20 og 25 siddepladser, fortæller Kasper Svingholm fra Joe and the Juice, som især står for indkøb til filialerne - også den seneste, som en garvet Joe and The Juice-mand fra en af kædens to filialer i Odense, står for den daglige drift af.

Morgenkaffe to go
Modsat juicebaren i modebutikken Rue Verte i Ny Østergade har Joe and the Juice i Sværtegade fået sin egen indgang.
- Det betyder, at vi selv kan bestemme, hvornår vi åbner, så folk kan få en kaffe eller en juice med på vej til arbejde, hvis der er kundegrundlag for det, siger Kaspar Basse.

Joe and the Juice har i forvejen fire juicebarer i city:


Patent på opskrifterne

De friskpressede juicer hos Joe and the Juice er designet til at give kroppen et vitaminskud og Joe and the Juice tilsætter blandt andet en dråbe olivenolie til deres friskpressede juicer, da de essentielle fedtsyrer i olien øger kroppens evne til at udnytte juicens C-vitaminer og antioxidanter. Konceptet er så populært, at Joe and the Juice nu har registereret deres juicer som et beskyttet varemærke, så konkurrenter ikke kvit og frit kan kopiere dem.
- Nogle kopierer vores indretning og nogle efterligner vores juicer og bruger vores navne. Derfor har vi registreret vores juicenavne som AMG og Stress Down, fortæller Kaspar Basse.

Læs alle artikler om Joe and the Juice på AOK.dk

  • Læs AOKs beskrivelse af billigbaren The Moose og se også artiklen om, hvilke butikker, der åbner i det nye Pilestrædekompleks.
  • Se, hvad der ellers ligger i Sværtegade

Læs interviewet med Kaspar Basse fra åbningen af Joe and the Juice's Sværtegade-filial.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester