Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 10/02/12

Joe and the Juice i Købmagergade

  • Joe and the Juice åbnede i Købmagergade i december 2011. En lille juice kostede da 38 kroner og en sandwich 48 kr. Foto: Else BjørnJoe and the Juice åbnede i Købmagergade i december 2011. En lille juice kostede da 38 kroner og en sandwich 48 kr. Foto: Else Bjørn
Også Købmagergade har en Joe and the Juice. Find den tæt på hvor Kronprinsensgade og Valkendorfsgade krydser gågaden.

Der må være gode penge i at lange friskpressede juice og små, varme sandwich over disken, for Joe and the Juice ekspanderer med en hastighed som imperier kun kan drømme om.

I december 2011 fik Købmagergade en filial tæt ved Valkendorfsgade, hvor du kan drikke kaffe, juice og milkshakes i stole med puder i slangeskindspræget guldstof og spise en lækker, lille sandwich - eller tage det hele med dig.

To go-løsningen har været det bedste valg lige efter åbningen, da de høje glasdøre ikke slutter helt tæt og lokalet derfor har været iskold, når termometeret har stået under frysepunktet.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.