Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/10/14

Jean Claude

Jean Claude

Victor Borges Plads 6
2100 København Ø

Åbningstider

Søndag til tirsdag: 12-16 (frokost) og 17-21 (aften)
Onsdag til lørdag: 12-16 (frokost) og 17-22 (aften)

Kontakt

55 38 98 85
 

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Fransk bistro på Østerbro, med god rustik mad til rimelige priser.

...

Jean Claude åbnede primo juni 2012 på Victor Borges Plads på Østerbro. Her ligger den i godt selskab dør om dør med den italienske Fischer og forvandler Victor Borges Plads til en lokal gourmetdestination.

I køkkenet hersker Luc Larratte, som tidligere både har slået sine folder på L’Assiette Champenoise, en to-stjernet Michelin restaurant i Reims, og Ruths Badehotel. Nu er han blevet hentet fra L’Education Nationale, og han tryller retterne frem fra det relative beskedne menukort med ærkeklassiske tre forretter, tre hovedretter og to desserter.

Derudover har Luc fået indført en countdown tavle-menu, forstået på den måde, at hver dag skriver han dagens specielle serveringer op på en tavle, som man kender det fra mange bistroer.

Det nye er, at på Jean Claude skriver de også et tal ud for, som indikerer, hvor mange af pågældende ret der er tilbage, inden køkkenet løber tør.

Væggene i de lyse og luftige lokaler er prydet med masser af gamle franske plakater og blød stemningsmusik, der ligger højt på komfort-skalaen.

Hvad: Jean Claude
Hvor: Victor Borges Plads 6
Hvornår: Mandag til lørdag 12.00-24.00. Køkkenet lukker kl. 22.00

 

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.