Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/10/12

Jagthytten

  • Foto: PR Foto: PR
København er blevet en populær by at åbne de såkaldte pop-up restauranter i. Nyeste skud på stammen er Jagthytten, som ligger lige ved Nørreport Station

...

Pop-up restauranter er kendetegnet ved, at de som regel opstår nogle anderledes steder, end hvor man normalt ville forvente at kunne få lidt at spise. Menuen er ofte kreativ og legene, og restauranten har kun en begrænset levetid, inden den lukker ned igen. Til gengæld er der ofte et tema eller gennemarbejdet koncept-idé bag oplevelsen.

Jagthytten kører, som navnet måske antyder, en ægte jagtstil og lokalerne er derfor pyntet op med skind, brændestakke, varme tæpper, jagttrofæer og selvfølgelig masser af mad.

Bag gryderne står Martin Guf Becker Rasmussen, som blandt andet er kendt fra Go' Morgen Danmark og tidligere har været medejer af restauranten Nose2Tail.

Han kommer blandt andet til at servere bålbagte æbler, skovsuppe og en ret med det lidt makabre navn: Jægergryde af Bambi og Ferdinand.

Jagthytten åbner for jægere og andre madinteresserede onsdag d. 31. oktober, hvor man fra kl. 16.00 kan smage græskarsuppe og skære uhyggelige græskar ud.

Hvad: Jagthytten
Hvor: Rosengården 16, 1171 København K
Hvornår: Fra onsdag d. 31. oktober til torsdag 15. november 2012
Hvordan: Book bord her

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register