Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 02/06/16

Istid

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Is lavet med flydende nitrogen - kan det blive mere isnende?

Flydende nitrogen har længe været de skarpe kokkes yndlingslegetøj. Minus 196 grader er så forbandet iskoldt, at det meste fryser til...ja is.

Michelin-kokkene opdagede for en del år siden, at når man tog sin is-creme og hældte den flydende nitrogen over, så frøs den så hurtigt, at det simpelthen umuliggjorde iskrystaller, hvilket så igen giver en mere cremet is. Mmmm, cremet is.

I 2016 åbnede Istid i Jægersborggade 13, og mens kunderne kan se med, laves der Insta-is - det tager ca. 60 sekunder at lave en omgang is.

Alt er økologisk og uden brug af tilsætningsstoffer. Der er altid fire forskellige smage at vælge imellem, og de følger sæsonen. Derudover er der altid minimum én specialdesignet topping til hver is, som f.eks. mandelknas med havsalt og rosmarin til den Salty Caramel is, eller hjemmebagt chokoladebrownie til den friske Mynteis.

Bag Istid står Anniken og Nina, som tidligere både har serveret deres is til festivaler og på food-trucks rundt omkring i landet.

Hvad: Istid
Hvor: Jægersborggade 13

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

AOK Tjenester