Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 26/05/15

Ismageriet

  • Foto: PR Foto: PR
En af Københavns bedste og nok mest retro-kitschede is findes hos Ismageriet.

I forlængelse af et helt almindeligt gult murstens hus på Kongelunden fås nok Københavns bedste is. Stedet hedder Ismageriet, og selvom det udefra kan syne af en amerikansk diner fra 50’erne, skal man ikke holde sig tilbage.

For stedet serverer virkelig god is, der får folk fra nær og fjern til at valfarte til villakvarteret, der ligger som blommen i et æg mellem Ørestaden og et kvarter med kolonihavehuse.

Det er indehaveren, Kim Simonsen, som sørger for at is butikken er omvejen værd. Han står nemlig for den daglige produktion af hjemmelavet is, der både er af høj kvalitet og af håndværksmæssig stolthed.

Isen er klassisk italiensk, hvilket betyder, at den er skabt af friske og naturlige ingredienser. Samtidig gør Kim Simonsen meget ud af, at butikken anvender sæsonbestemte ingredienser og helst fra nærområdet.

Den store passion som Ismageriet lægger i sin is kan både smages, ses og føles. For der er altid hjerteligt varmt i den lille tidslomme, der med retro-interiør, mintgrønne klinker og altid smilende personale gør selv en kold sommerdag varm.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.