Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/08/14

Ingolfs Kaffebar

Ingolfs Kaffebar

Ingolfs Alle 3
2300 København S

Åbningstider

Man-tirsdag: kl. 10-22
Ons-lørdag: kl. 10-24
Søndag: kl. 10-21

Kontakt

32599596
 

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Morgenmad

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Cafekøkken

 

 

 

  • Foto: PR Foto:
Ingolfs Kaffebar er en institution i cafe-livet på Amager.
Ingolfs Kaffebar ligger på Amager på en vej fyldt med villaer. Engang var her frisør og skomager, men så købte Malene Botoft og Henrik Lehmann huset ved siden af. De indrettede cafe og kaffebar i kælderen, som i dag både er et spillested med rigtig levende pop-musik og et spisested, som er ret restaurantagtigt med super dygtige kokke, hvis Malene selv skal sige det.

På menukortet er både mad med udsyn til verden og respekt for traditionerne. Her kan du få alt fra cubanske øl til brød fra egen bagermester. Ofte vil du også kunne se en tre-retters menu på tavlen.

På væggen i den ene halvdel af kaffebaren, hvor det gamle, fine terrassogulv er bibeholdt, hænger en masse sorthvide fotos af vejens villaer med deres beboere udenfor.

Den varme stemning understreges af den røde sofa og de røde sæder på stolene, og i det hele taget giver Malenes og Henriks venlige smil og afslappede holdning én en følelse af at være meget velkommen.

Der er ofte levende musik på Ingolfs Kaffebar, hvor koncerterne er intime og musikerne udvalgt fordi de kan spille hyggelig musik. En ekstra bonus ved stedet er, at du ved juletid kan købe et økologisk juletræ med hjem efter en hyggelig stund hos Ingolf.


Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.