Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Indus Restaurant

Indus Restaurant

Istedgade 25
1650 København V

Åbningstider

Dagligt 16:00-23:00

Kontakt

33 24 23 73
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Indisk/Pakistansk

Vegetar

Måltider

Middag

Søndagsmiddag

 

 

 

Indus ligger midt i Istedgade, hvor Dan Turèlls stamværtshus Stjernecafeen tidligere lå. Maden er pakistansk og indisk og god og billig.

Indus er navnet på en flod, som udspringer i Kashmir og det vestlige Tibet og løber ned gennem Himalay, gennem Pakistan og og ud i den arabiske Havbugt. Det store menukortet afspejler restaurantens navn ved at servere retter fra både Tibet, Himalaya, og Pakistan og mange af de retter, vi kender fra det indiske køkken.

Indus er et godt sted at invitere en vegetar ud, for der er både flere vegatariske valgmuligheder blandt forretterne og hovedretterne. Du har også muligheden for at vælge, hvor stærk din mad skal være. Medium stærk passer de flestes smagsløg, men hvis du kan lide stærk mad, skal du ikke tøve med at vælge den stærke udgave. Bliver den for hot for dig, kan du altid bestille en lassi (drikkeyoghurt, som fås naturel som sød og salt og med mango- og banan-smag) til at køle ganen med.

Bestiller du pappadums, er de hjemmelavede og friskbagte, og du kan smage mynten i dressingen. Selv i de stærke retter er det muligt at smage indgredienserne, og retterne er generelt ikke så fedtede, som på mange af andre indiske restauranter i byen.

Drikke
Øl egner sig glimrende til indisk mad, og på Indus kan du både få en Cobra og en King Fisher, der er den mest solgte indiske øl, og som har en frisk og lys smag. Men der er selvfølgelig også dansk øl at få. Husets vin fås både glasvis, som halvflasker og helflasker, og er du i champagnehumør, kan du få en Tattinger til under 300 kroner.
Vil du have kaffe efter middagen, kan du vælge mellem pakistansk kaffe med krydderier og mælk og kaffe af bønner fra både Mexico, Sumatra, Indien og Ethiopien.

Indretningen
Det er ikke til at se udefra, men Indus er en hyggelig etnisk restaurant, indrettet med persiske tæpper på gulv og vægge, pakistanske malerier og højryggede stole med fint træskærerarbejde, som også går igen i andre dele af indretningen. Restauranten er delt i to lokaler, så et større selskab kan sidde for sig selv. Væggene på toiletterne er beklædt med små mosaik-fliser i turkis, blå og guld og på væggen hænger et ornamenteret guldfarvet spejl.

Læs Alt Om Restauranter i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.