Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 23/11/17

Indre By har fået ny pasta-pusher

  • Foto: PR Foto: PR
Tre pasta-elskere har åbnet Fabro, og de laver deres pasta carbonara guanciale. Besøg dem her.

Jon, Luca og Frederik er tre gamle venner - og så er de seriøst glade for pasta. Den fælles pasta-passion førte dem ud i en forretningseventyr, der startede i november 2017.

Her åbnede Fabro Pasta nemlig på Borgergade 134, på hjørnet af Fredericiagade. Konceptet er ligeså enkelt, som rigtig god pasta skal være - nemlig de altafgørende gode råvarer og kærlighed til traditionen.

»Vi savnede et godt pasta takeaway spot til overkommelige priser, især til når vi havde tømmermænd,« fortæller de.

Læs også: Lyst til anderledes julefrokost - så kig her

Det overskuelige menukort byder på seks forskellige slags pasta - alle til 65 kr. - der er selvfølgelig den helt klassiske pomodoro med tomat og basilikumsovs toppet med en burrata. Den folkelige favorit carbonara er også på menuen og bliver her lavet helt old-school med guanciale (saltede og tørrede svinekæber/kinder) og pecorino romano.

Foto: PR

En pesto-pasta siger sig selv, og så er der en ceci, en cremet vegansk pastaret med kikærter, chili, hvidløg og masser af rosmarin. Bosco byder på alt det bedste fra skovbunden, trøffel-creme fra regionen Umbrien, hvor byen Fabro befinder sig og friske stegte svampe.

Til børnene kører de lidt utraditionelt en vodka pasta med en orange, tyk og sød sovs – med pancetta, fløde, løg og chilli.

Man kan enten spise hos Fabro eller tage pastaen med som take-away, og til at skylle ned med har de hjemmelavet lemonade og kaffe fra Coffee Collective.

Læs også: Kendt Kul-kok klar til at poppe ny restaurant

Hvad: Fabro Pasta
Hvor: Borgergade 134, København K
Hvornår: Åbnede 18. november 2017