Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 11/01/16

Illum Rooftop

  • Foto: PR Foto: PR
Toppen af Illum er omdannet til en regulær food-court. Her er restauranter til både de fine, de hurtige, de sultne og børnene. Kort sagt, her er mad til alle. Og en fremragende udsigt over byen.

I udlandet er det meget populært at bruge hele nederste etage i shoppingcentre til en food-court. Altså en stor samling forskellige restauranter, så gæsterne i stormagasinerne har noget at vælge imellem - samlet ét sted.

Men hvor udlandet ofte søger mod de koldere kældre, så har Illum vendt konceptet på hovedet og placeret deres roof-top på toppen. For at komme op i lyset og varmen, og ikke mindst for at gøre brug af den fantastiske udsigt den store bygning midt i byen trods alt har.

Her er direkte udsigt til Christiansborg, og de har da også smart nok bygget en kæmpe terasse, hvor de kunne komme til det, så gæsterne kan komme ud i solen.

Billedserie: Her er Illums nye rooftop

Madudvalget er bredt og for alle. Fra de lidt finere italienske anretninger hos Maio til hurtige snacks hos Palæo eller pizza/pastahimlen hos Pomodorro. Skaldyr fås hos Corallo, og bøfrestauranten Besteak tager sig af kødet. Dog er det fælles for de forskellige restauranter, at de vil være i øjenhøjde og for alle.

400 grader er der i den store ovn. Foto: PR

Imllem de mange forskellige (der er planlagt 8) restauranter på Illum Rooftop vil der være skiftende pop-up koncepter og happenings - champagnesmagning, kaffebrygning og andre kreative kulinariske oplevelser.

Der er kastet masser af penge og energi i at gøre Illum Rooftop indbydende, lyst og lækkert, og ambitionen er da også at blive den førende food-court i Norden.

Illum Rooftop åbnede i december 2015 efter et stor ombygning.

Billedserie: Her er Illums nye rooftop

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.