Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/04/14

Il Senso

Il Senso

Gothersgade 87
1123 København K

Åbningstider

Man-tos 16-23, fre 16-24, lør 13-24, søndag brunch 11-15. Fra 4.1-12 også lør 11-15
Søn lukket.

Kontakt

33 12 87 19
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Køkkentype

Italiensk

 

 

 

  • Foto: Kristian Sæderup Foto: Kristian Sæderup

På hjørnet af Gothersgade og Landemærket, og et par trin under fortorvshøjde, ligger vinbaren Il Senso. Vinbaren byder på et lille kompromisløst stykke af Italien, midt i byens trængsel og larm.

Bag vinbaren står ejerne Jonas Fogh og Christian Madsen, der også driver vinfirmaet Distinto. Alle vinene på Il Senso er derfor udvalgt og fulgt hele vejen fra vingården og ned i dine glas – og det mærkes, når man sidder i de hyggelige lokaler.

En livslang passion for Italienske specialiteter skinner igennem på vinbaren, og der er foruden alle de gode vine også mulighed for at få stillet sulten. Il Senso byder på gode skinker, pølser og oste, og en helt enkel servering af bøf med bagt tomat og hvidløg. I enkeltheden finder man det smukkeste, og til tider er det slet ikke så dårligt, at forsvinde ned i enkeltheden og lukke resten af verden ude, når man befinder sig midt i København K’s hurlumhej.

Det er også muligt at bestille picnic-kurve og medbringe i Kongens Have sammen med en god flaske eller to. Il Senso tilbyder altså masser af fornøjelse, uanset om det er en dejlig forårsdag i haven, eller en kold januar-aften, hvor man har brug for lidt varmende hygge og enkelthed i gode venners lag.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester