Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/09/16

Il Senso

Il Senso

Gothersgade 87
1123 København K

Åbningstider

Tjek hjemmesiden

Kontakt

33 12 87 19
 

Atmosfære

Bistro/brasserie

Køkkentype

Middelhavsmad

 

 

 

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
OBS: STEDET ER LUKKET og erstattet af Garden. Hyggelig vinbar og italiensk spisested lige ved Kongens Have.

OBS: STEDET ER LUKKET og erstattet af Garden.

På hjørnet af Gothersgade og Landemærket, og et par trin under fortovshøjde, ligger vinbaren Il Senso. Vinbaren vandt titlen som "Byens Bedste" i 2011 og byder på et lille kompromisløst stykke af Italien, midt i byens trængsel og larm.

Bag vinbaren står ejerne Jonas Fogh og Christian Madsen, der - foruden at være en af hovedkræfterne bag pizza-eventyret Gorm's - også driver vinfirmaet Distinto.

Alle vinene på Il Senso er derfor udvalgt og fulgt hele vejen fra vingården og ned i dine glas – og det mærkes, når man sidder i de hyggelige lokaler.

Foto: Rasmus Kramer Schou

En livslang passion for Italienske specialiteter skinner igennem på vinbaren, og der er foruden alle de gode vine også mulighed for at få stillet sulten. Il Senso byder på gode skinker, pølser og oste, og en helt enkel servering af bøf med bagt tomat og hvidløg.

I enkeltheden finder man det smukkeste, og til tider er det slet ikke så dårligt, at forsvinde ned i enkeltheden og lukke resten af verden ude, når man befinder sig midt i København K’s hurlumhej.

Det er også muligt at bestille picnic-kurve og medbringe i Kongens Have sammen med en god flaske eller to. Il Senso tilbyder altså masser af fornøjelse, uanset om det er en dejlig forårsdag i haven, eller en kold januar-aften, hvor man har brug for lidt varmende hygge og enkelthed i gode venners lag.

Il Senso gennemgik en stor renovering i slutningen af 2015, hvor lokaler blev gjort smukke, og der også blev plads til dette tasting-room.

Foto: Rasmus Kramer Schou

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.