Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/04/14

Il Senso

Il Senso

Gothersgade 87
1123 København K

Åbningstider

Man-tos 16-23, fre 16-24, lør 13-24, søndag brunch 11-15. Fra 4.1-12 også lør 11-15
Søn lukket.

Kontakt

33 12 87 19
 

Køkkentype

Italiensk

 

 

 

  • Foto: Kristian Sæderup Foto: Kristian Sæderup
  • Foto: Kaspar Mørk Foto: Kaspar Mørk
  12  
Hyggelig vinbar og italiensk spisested lige ved Kongens Have.

På hjørnet af Gothersgade og Landemærket, og et par trin under fortovshøjde, ligger vinbaren Il Senso. Vinbaren vandt titlen som "Byens Bedste" i 2011 og byder på et lille kompromisløst stykke af Italien, midt i byens trængsel og larm.

Bag vinbaren står ejerne Jonas Fogh og Christian Madsen, der - foruden at være en af hovedkræfterne bag pizza-eventyret Gorm's - også driver vinfirmaet Distinto. Alle vinene på Il Senso er derfor udvalgt og fulgt hele vejen fra vingården og ned i dine glas – og det mærkes, når man sidder i de hyggelige lokaler.

Restaurantchef og sommelier hedder Simone Celeghin. Han har før været omkring nogle af landets bedste restauranter som f.eks. Era Ora, inden han tiltrådte hos Il Senso med sin ekspertise.

En livslang passion for Italienske specialiteter skinner igennem på vinbaren, og der er foruden alle de gode vine også mulighed for at få stillet sulten. Il Senso byder på gode skinker, pølser og oste, og en helt enkel servering af bøf med bagt tomat og hvidløg. I enkeltheden finder man det smukkeste, og til tider er det slet ikke så dårligt, at forsvinde ned i enkeltheden og lukke resten af verden ude, når man befinder sig midt i København K’s hurlumhej.

Det er også muligt at bestille picnic-kurve og medbringe i Kongens Have sammen med en god flaske eller to. Il Senso tilbyder altså masser af fornøjelse, uanset om det er en dejlig forårsdag i haven, eller en kold januar-aften, hvor man har brug for lidt varmende hygge og enkelthed i gode venners lag.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Eksklusiv miniferie på historiske Admiral Hotel med havudsigt fra suiten

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

En "bundskjuler"

Jeg har spist flere gange på Il Senso og maden har hver gang været udmærket og personalet serviceminded og venlige. Vinkortet er omfangsrigt og rimeligt prissat hvis man køber en flaske. Nu er Il Senso imidlertid også en vinbar. En vinbar er et servitørsted hvor man sælger vin pr. glas. Og her bliver man skuffet: Det er de samme vine, og de smager jo godt nok. Men for 70-95 kr/glas serverer Il Senso et kvantum, der hjemme i min husholdning betegnes som en "bundskjuler" - det virker lidt sølle. Derfor: Køb en flaske og glæd Dem over alle de penge, De har sparet.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester